Sports Βusiness

Νέα χορηγία, νέα εποχή για το WNBA: Υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την US BANK! (video)

Νέα χορηγία, νέα εποχή για το WNBA: Υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την US BANK! (video)

Η US BANK ανακοινώθηκε ως νέος χορηγός του WNBA, σε μία συμφωνία που θεωρείται πως θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του πρωταθλήματος!  

Το WNBA ανακοίνωσε μία πολυετή χορηγική συνεργασία με την US BANK, που εδρεύει στη Μινεάπολη και θεωρείται ως μία πρώτης τάξεως κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα!

Το εν λόγω τραπεζικό ίδρυμα θα είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς του WNBA σε event όπως το Commissioner’s Cup, το All Star Game και το 2022 WNBA Draft. Πρωταρχικός στόχος της συμφωνίας είναι η δημιουργία ενός προγράμματος οικονομικής… ευεξίας για το πρωτάθλημα, μέσω του οποίου η US BANK θα προσφέρει πρόσβαση σε οικονομικούς συμβούλους, για κάθε παίκτρια του WNBA.

Παράλληλα, αμφότερες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συνεργαστούν για τη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, ο οποίος θα υποστηρίζει τις νεαρές γυναίκες σε όχι τόσο ανεπτυγμένες περιοχές.


Κατά αυτόν τον τρόπο, η WNBA ενισχύει την ομάδα των χορηγών της, προσθέτοντας την προαναφερθείσα τράπεζα στους AT & T, Deloitte, Nike και Google.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία χορηγία της US BANK στον αθλητισμό, ήταν στην ονοματοδοσία της έδρας των Μινεσότα Βίκινγκς, ομάδα του NFL, το US BANK Stadium.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0