Sports Βusiness

Τέλος συνεργασίας Λεβαντόφσκι – Huawei για λόγους… Ρωσίας!

Τέλος συνεργασίας Λεβαντόφσκι – Huawei για λόγους… Ρωσίας!
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «έβγαλε» χρήματα από την… τσέπη του για να λύσει την συνεργασία του με την κινέζικη πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιακών δικτύων, Huawei.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν έχει επηρεάσει μόνο τις δύο αυτές χώρες αλλά την εξωτερική πολιτική πολλών εθνών, οδηγώντας τον Πολωνό «killer» να σταματήσει την συνεργασία του με την κινέζικη εταιρεία Huawei. Διότι, η Κίνα θεωρείται σύμμαχος με την Ρωσία και ο 33άχρονος επιθετικός είναι κατά του πολέμου.

Με συνέπεια, το deal που είχε υπογράψει και έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ να μην είναι πια ενεργό. Κάτι που ανακοίνωσε και ο ατζέντης του, Μαξ Μπίλεφελντ:

«Το θέμα είναι πολύ σημαντικό για τον Ρόμπερτ. Αποφάσισε να ενεργήσει έτσι και να παρατήσει το συμβόλαιο που του έδινε αρκετά χρήματα».

Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι είχε αναφερθεί στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, γράφοντας:

«Δεν μπορώ να φανταστώ να αναμετρώμαι απέναντι στην εθνική Ρωσίας, κάτω από καταστάσεις πολέμου στην Ουκρανία. Φυσικά και οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές δεν είναι υπεύθυνοι για αυτό, αλλά δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα».

Κερδίζοντας από πολλούς φιλάθλους τον σεβασμό, επικροτώντας την λύση συνεργασίας του με την Huawei αλλά και την υποστήριξη στον ουκρανικό λαό.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0