Sports Βusiness

Η νέα μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν στο «κέντρο του κόσμου»!

Η νέα μπουτίκ της Παρί Σεν Ζερμέν στο «κέντρο του κόσμου»!

Συνεχίζεται η «επεκτατική πολιτική» από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία άνοιξε τη νέα της εντυπωσιακή μπουτίκ στη Νέα Υόρκη για να εξυπηρετήσει τους πολίτες και μη της πόλης… που δεν κοιμάται. 

Ο σύλλογος «κολοσσός» από την Γαλλία θα εγκαινιάσει σύντομα (18 Μαρτίου) το νέο μαγαζί ενδυμάτων στη Νέα Υόρκη, το οποίο παρόλα αυτά είναι ήδη ανοιχτό στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Οι εννιά φορές πρωταθλητές της γαλλικής Ligue 1 έχουν και επίσημα στην κατοχή τους το δεύτερο μαγαζί τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μετά από αυτό στο Λος Άντζελες, όντας τέσσερις φορές μεγαλύτερο. Το κλαμπ του Παρισιού έχει προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες και στο παρελθόν, καθώς η αγάπη προς τον σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τεράστια. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις ακόμα μπουτίκ στην αγορά της Ιαπωνίας, δύο στην Ντόχα του Κατάρ και μία στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Μάλιστα, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Παρί δήλωσε:

 «Δεν είχαμε ένα κατάστημα στην Νέα Υόρκη, οπότε αρπάξαμε αυτή την ευκαιρία και χάρις στην επιτυχία που είχαμε στο μαγαζί του Λος Άντζελες, επεκταθήκαμε και σε αυτή την υπέροχη πόλη. Δεν γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους που έχουν ανεξάρτητο κατάστημα που εκπροσωπεί την αγορά της Αμερικής».  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατάστημα τα προϊόντα προς πώληση θα είναι εμφανίσεις, αξεσουάρ, ποδοσφαιρικές μπάλες, προπονητικές φόρμες σε συνεργασία με την Jordan αλλά και προϊόντα στο στυλ της... Νέας Υόρκης που θα πωλούνται μόνο εκεί. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0