Sports Βusiness

Η σωτηρία της Σαραγόσα έρχεται από την Αμερική και ακούει στο όνομα Χόρχε Μας Σαντος!

Η σωτηρία της Σαραγόσα έρχεται από την Αμερική και ακούει στο όνομα Χόρχε Μας Σαντος!

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας Σάντος, είναι έτοιμος να αναστήσει τη Σαραγόσα με τη βοήθεια διεθνούς γκρουπ επενδυτών.

Σχετικά Άρθρα

Ένα διεθνές γκρουπ επενδυτών με μπροστάρη τον Χόρχε Μας Σάντος κινείται αποφασιστικά για να αναλάβει τα ηνία της Σαραγόσα. Ο Χόρχε Μας Σάντος είναι πρόεδρος του Κουβανο-αμερικανικού Εθνικού Ιδρύματος και αποτελεί έναν από τους 100 Ισπανόφωνους με τη μεγαλύτερη επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γεννημένος στο Μαϊάμι, ο Χόρχε Μας Σάντος συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ όντας ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι ενώ έχει ασχοληθεί με διάφορες επιχειρήσεις. Είναι πρόεδρος και συνιδρυτής της πολυεθνικής MasTec που ασχολείται με τους τομείς της ενέργειας και των υποδομών επικοινωνιών. Επίσης το 1990 ίδρυσε τη Neff Corporation, εταιρεία που νοικιάζει κατασκευαστικό και βιομηχανικό εξοπλισμό. Ο Χόρχε Μας Σάντος έχει ασχοληθεί σε βάθος με την επιχειρηματικότητα δίνοντας διαλέξεις που αφορούν την εταιρική στρατηγική αλλά και το πως να αναπτύξεις και να δώσεις κίνητρο σε ηγετικές ομάδες.

1631896552_950958_1631896762_noticia_normal.jpg

Αυτό το κίνητρο φαίνεται πως έχει βρει μαζί με την ομάδα των επενδυτών, με το deal να είναι προ των πυλών για την εξαγορά του 90% των μετοχών της Σαραγόσα. Οι νέοι ιδιοκτήτες αναμένεται να αναλάβουν το χρέος ύψους 70 εκ. ευρώ, επενδύοντας παράλληλα 20 εκ. ευρώ για το χτίσιμο μια ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο την άνοδο στη LaLiga. Αυτό που προέχει για τη Σαραγόσα είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Segunda Division, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στη 16η θέση με 33 βαθμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Heraldo de Aragon, η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Yarza που κατέχει το ποσοστό ιδιοκτησίας της Σαραγόσα, επίκειται συνάντηση του Χόρχε Μας Σάντος με τους βασικούς μετόχους της Σαραγόσα, ενώ παράλληλα θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της ομάδας και το στάδιο «La Romareda» με το deal εξαγοράς να είναι πολύ κοντά…

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0