Sports Βusiness

Σε δημοπρασία η υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ από Λεμπρόν και Κόμπε, αξίας άνω των 25.000 δολαρίων!

Σε δημοπρασία η υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ από Λεμπρόν και Κόμπε, αξίας άνω των 25.000 δολαρίων!

Μια μπάλα που η αξία της έχει περάσει ήδη τις 25.000 δολάρια βρίσκεται σε δημοπρασία. Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που ακούμπησαν αυτό το αστρονομικό ποσό όμως;

Ο Μπάρακ Ομπάμα το 2010, είχε διοργανώσει έναν άτυπο αγώνα μπάσκετ με πολλά «αστέρια» του ΝΒΑ να δίνουν το παρόν. Ο αγώνα έλαβε χώρα στο Fort McNair. Η μπάλα που παίχτηκε ο αγώνας πέρασε από τα χέρια όλων των αθλητών.

Την Παρασκευή η συγκεκριμένη μπάλα, τύπου Spalding TF-1000, βρίσκεται σε δημοπρασία και μάλιστα η τιμή της έχει ξεπεράσει την αγία των 25.000 δολαρίων.

Εύλογα θα ρωτήσει κανείς γιατί να υπάρχει τέτοια υπεραξία για μια απλή μπάλα μπάσκετ. Μα δεν πρόκειται για μια κοινή, καθημερινή μπάλα. Επάνω της φέρει την υπογραφή πολλών αθλητών όπου πέρασαν εκείνο το βράδυ από τον Λευκό Οίκο. Πιο συγκεκριμένα ο Ομπάμα, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Καρμέλο Άντονι υπέγραψαν τη συγκεκριμένη μπάλα.

Εκτός των προαναφερθέντων στον αγώνα έλαβαν μέρος ο Μπιλ Ράσελ, η Μάγια Μουρ, ο Ντουέιν Ουέιντ, ο Ντέρικ Ρόουζ και ο Τζόακιμ Νόα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν επιτράπηκε η είσοδος σε κανέναν δημοσιογράφο, οπότε δεν υπάρχει κάποιο οπτικοακουστικό υλικό στη δημοσιότητα.

Η μπάλα αυτή λοιπόν βρίσκεται σε δημοπρασία από την Παρασκευή και θα διαρκέσει έως και το βράδυ της Κυριακής.
Νώντας.png
Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0