Sports Βusiness

ΕΟΚ και ΟΠΑΠ θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!

ΕΟΚ και ΟΠΑΠ θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!
ΕΟΚ και ΟΠΑΠ θα πορευτούν μαζί τα επόμενα τρία χρόνια!
Το πρωί της Τετάρτης (23/02) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΟΚ με τον ΟΠΑΠ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εκδήλωση, την οποία παρούσιασε μια θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, η Εβίνα Μάλτση, έλαβε χώρα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων παρουσία φυσικά του προέρδου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου και πολλών μεγάλων μορφών του αθλήματος, όπως οι Φάνης ΧριστοδούλουΝίκος ΦιλίππουΓιώργος Σιγάλας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Νίκος Χατζής. Παρόντες ήταν ακόμα οι ο Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Τσαρτσαρής και Δήμος Ντικούδης, που έχουν μεν κρεμάσει τα παπούτσια τους, αλλά εξακολουθούν να υπηρετούν το μπάσκετ μέσα από διάφορες θέσεις που κατέχουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Από την «Επίσημη Αγαπημένη» βρέθηκε στα Λιόσια ο προπονητής, Σωτήρης Μανωλόπουλος μαζί με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Λούντζη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ την Εθνική Γυναικών εκπροσώπησε η Μάντυ Αναστασοπούλου και τις μικρές Εθνικές ομάδες ο Λευτέρης Μαντζούκας.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Λιόλιος.

Η υπεύθυνη του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδου, δήλωσε με τη σειρά της: «Όλοι προσδοκούμε αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και να συνοδευτεί από επιτυχίες. Η ΕΟΚ θα συνεργαστεί με τον ΟΠΑΠ που θα γίνει ο νέος μας συμπαίκτης στις εθνικές ομάδες. Είναι μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος. Κοινή στόχευση είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ με την κοινωνική προσφορά. Θα υπάρξει πλήθος κοινωνικών δράσεων και εξυπακούεται ότι επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί αυτή η συνεργασία με νέες αθλητικές διακρίσεις. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αθλήτριες είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και θέλουμε να τους παρέχουμε όλα τα εχέγγυα. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί με τον ΟΠΑΠ θα ζήσουμε τις νέες επιτυχίες του αθλήματος στη χώρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τόνισε: «Αναμφίβολα, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Για την ακρίβεια, ο αθλητισμός είναι μέρος του DNA μας. Το μπάσκετ δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ο ΟΠΑΠ έχει δώσει το «παρών» σε πολλές ιστορικές στιγμές για το άθλημα στην Ελλάδα. Σήμερα, η σύνδεση μας με το μπάσκετ γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Ως Χρυσός Χορηγός της Ομοσπονδίας, ο ΟΠΑΠ θα σταθεί με υπερηφάνεια στο πλευρό των Εθνικών Ομάδων, σε όλα τα επίπεδα, μέσα και έξω από τα παρκέ».


Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το ελληνικό μπάσκετ να διατηρηθεί στην ελίτ του αθλήματος διεθνώς. Ταυτόχρονα, φιλοδοξία μας είναι η συνεργασία αυτή να ξεπεράσει τα στενά όρια μιας χορηγικής σχέσης. Ο ΟΠΑΠ είναι μια εταιρεία με ενεργή παρουσία σε όλη τη χώρα, καθώς και ο «πρωταθλητής» της κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που η ΕΟΚ και οι Εθνικές Ομάδες θα αγκαλιάσουν τις κοινωνικές πρωτοβουλίες μας - και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τη νέα γενιά». 

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε: «Ο ΟΠΑΠ θα αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη της ΕΟΚ και η συνεργασία μας θα εστιάσει σε κοινές πρωτοβουλίες, που θέτουν τη νέα γενιά και τη διασκέδαση των φιλάθλων στο επίκεντρο. Φιλοδοξούμε η συνεργασία αυτή να συνδυαστεί και με αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλα τα κλιμάκια. Το brand του ΟΠΑΠ θα συνοδεύει πάντα τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων. Η «επίσημη αγαπημένη» δεν θα παίζει ποτέ μόνη της».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0