Sports Βusiness

Η επετειακή φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης έχει βασιλικό «αέρα», αλλά φιλανθρωπικό σκοπό!

Η επετειακή φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης έχει βασιλικό «αέρα», αλλά φιλανθρωπικό σκοπό!

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης, με αφορμή τα 131 χρόνια ζωής που συμπληρώνει, παρουσίασε την επετειακή της φανέλα, που τονίζει τόσο τη βασιλική καταγωγή του συλλόγου, όσο και την ανθρωπιστική του πλευρά!

Μία επετειακή φανέλα διαφορετική από τις άλλες, μία έκδοση όνειρο για κάθε φίλο της ομάδας. Η ΑΙΚ Στοκχόλμης έφερε στο «φως» της δημοσιότητας την εμπνευσμένη από τη βασιλική της καταγωγή, φανέλα, την οποία θα φορά κατά την περίοδο της προετοιμασίας της, για το σουηδικό πρωτάθλημα του 2022.

«Όλοι οι οπαδοί της ΑΙΚ είναι βασιλιάδες και βασίλισσες» είναι το μήνυμα που φέρει η φανέλα, ορμώμενο φυσικά από το γεγονός πως ο σύλλογος βρίσκεται υπό βασιλική προστασία, ενώ υπάρχει και ένας χάρτης της Στοκχόλμης, της πόλης στην οποία εδρεύει ο σύλλογος. Ως κύριο χρώμα επιλέχθηκε το βαθύ μπλε, με μερικές χρυσές και κίτρινες «πινελιές», συνδυασμός ο οποίος «δένει» άψογα με τον χώρο που επιλέχθηκε για τη σχετική φωτογράφιση.

Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, είναι πως τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένη φανέλας, θα κατατεθούν στο Stadium Sports Camp, μία από τις μεγαλύτερες δράσεις που γίνονται στη Σουηδία, ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε αθλητικές δράσεις παιδιά, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Σύμφωνα με το παρόν χρονοδιάγραμμα, η φανέλα θα διατεθεί στο κοινό την 1η Μαρτίου του 2022, τόσο από στα καταστήματα της ΑΙΚ Στοκχόλμης, όσο κι από αυτά της Nike.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0