Sports Βusiness

Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν, Τρίνιτι, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια των ΗΠΑ με 1.1 εκατ. δολάρια για 4 χρόνια!

Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν, Τρίνιτι, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια των ΗΠΑ με 1.1 εκατ. δολάρια για 4 χρόνια!
Η 19χρονη Τρίνιτι Ρόντμαν έγραψε ιστορία, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο ύψους 1.1 εκατ. δολαρίων, που την καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών στην Αμερική

Η 19χρονη Τρίνιτι Ρόντμαν, κόρη του πέντε φορές πρωταθλητή ου ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, ήρθε για να γράψει τη δική της ιστορία. Μόλις μετά την ρούκι σεζόν της στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αμερικής (National Women's Soccer League) υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας και ύψους 1.1 εκατομμυρίων δολαρίων με τις Washington Spirit, ποσό που την καθιστά την πλέον ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών στην ιστορία της λίγκας!

Η Τρίνιτι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλίκια 10 ετών στην ομάδα SoCal Blues, δεν πήγε ποτέ στο κολλέγιο, παρόλο που σκόπευε να αγωνιστεί με τις Washington State Cougars και αποφάσισε να γίνει απευθείας επαγγελματίας. Τον Ιανουάριο του 2021 έγινε η νεαρότερη αθλήτρια που επιλέγεται στο draft της National Women's Soccer League (σσ. στη θέση Νο2 από  Washington Spirit), ενώ στις 21 Απριλίου του ίδιου έτους έκανε το ντεμπούτο της, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα. Η Τρίνιτι ολοκλήρωσε τελικά τη σεζόν με 22 παιχνίδια και 8 γκολ, κερδίζοντας το βραβείο NWSL Rookie of the Year, αλλά και μια θέση στην ομάδα της χρονιάς!

Οι πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις της έκαναν την ομάδα από την Ουάσινγκτον να της προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με οψιόν ανανέωσης και για η σεζόν 2024-25, το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αμερική θα αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 1.1 εκατομμύρια δολάρια! Το εν λόγω ποσό θα κάνει την κόρη του Ντένις Ρόντμαν την πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στην ιστορία της λίγκας. Ποια είναι όμως η σχέση της με τον πατέρα της;

«Αυτό το τελευταίο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά συναισθηματικό. Ναι, ο Ντένις Ρόντμαν εμφανίστηκε σε ένα παιχνίδι της NWSL. O μπαμπάς μου μετά από χρόνια μου έκανε έκπληξη και ήρθε σε ένα μεγάλο παιχνίδι για την καριέρα μου. Ήμουν σοκαρισμένη, συγκλονισμένη, χαρούμενη, λυπημένη, τα πάντα. Ο μπαμπάς μου δεν παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά δε βρισκόμαστε συχνά. Περνάω μήνες, αν όχι χρόνια χωρίς την παρουσία του ή χωρίς να επικοινωνήσουμε. Το να βρισκόμαστε στα φώτα της δημοσιότητας ήταν δύσκολο για εμάς, και για εκείνον και για εμένα. Δεν έχουμε την καλύτερη σχέση, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι άνθρωπος και είμαι άνθρωπος. Είναι ο μπαμπάς μου και είμαι το κοριτσάκι του και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ», ανέφερε η Τρίνιτι σε ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Νοέμβριο, φωτίζοντας εμμέσως, πλην σαφώς, τις δυσκολίες που έχει η σχέση της με το βετεράνο θρύλο των Σικάγο Μπουλς.


Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0