Sports Βusiness

Λίβερπουλ: Στήριξη στις μικρές επιχειρήσεις μέσω της συμφωνίας με την Vista!

Λίβερπουλ: Στήριξη στις μικρές επιχειρήσεις μέσω της συμφωνίας με την Vista!

Αρωγή στις μικρές επιχειρήσεις θα προσφέρει η Λίβερπουλ με τη νέα της χορηγική συνεργασία με την Vista.

Σχετικά Άρθρα

Σε ακόμη μία χορηγική συμφωνία προχώρησε η Λίβερπουλ, δίνοντας αυτήν την φορά τα χέρια με την Vista. Με αυτό το νέο deal η εταιρία θα αποτελέσει πλέον τον ειδικό χορηγό σχεδιασμού και μάρκετινγκ του αγγλικού συλλόγου.

Η πολυετής παγκόσμια συμφωνία προβλέπει ότι η Vista θα πάρει και την επίσημη ονομασία του Small Business Design and Marketing Partner. Ως μέρος της συμφωνίας, οι δύο οργανισμοί θα ξεκινήσουν την εμπειρία «Small Business of the Match», η οποία θα δει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να ορίζονται για τον θετικό αντίκτυπό τους στην κοινότητα και να ανταμείβονται με εμπειρίες την ημέρα του αγώνα στο «Άνφιλντ».

Η Vista θα προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες σχεδίασης και μάρκετινγκ για την υποστήριξη των εν λόγω μικρών επιχειρήσεων, με επιλεγμένο αριθμό που θα αποφασιστεί και θα του δοθεί η ιδιότητα του hero status σε εντός έδρας αγώνες. Τέτοιες δραστηριότητες θα προωθούνται επίσης στις ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες των «κόκκινων».

Αυτή μάλιστα θα αποτελέσει την πρώτη χορηγία της Vista στον αθλητισμό του Ηνωμένου Βασιλείου, με την εταιρία να έχει ιδρυθεί το 1995. Ο Ντέιβ Κρισπ, ανώτερος αντιπρόεδρος του ψηφιακού τμήματος στη Λίβερπουλ, δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα για ορισμένες επιχειρήσεις και αυτή η ιδέα της Vista θα είναι μια τεράστια ευκαιρία σε κάποιες μικρές που αξίζουν να δουν το όνομά τους στα φώτα στο Άνφιλντ. Θα δοθεί στον καθένα μια παγκόσμια πλατφόρμα για να μιλήσει σε όλους για την επιχείρησή του και να ενισχύσει τα μηνύματά του».

3289623-67272728-2560-1440.jpg

Σε άλλα μέρη του Νησιού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει υπογράψει χορηγία προπονητικών κιτ με την πλατφόρμα blockchain Tezos, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο The Athletic.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει συμφωνηθεί μια πολυετής συμφωνία αξίας άνω των 23,6 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν η οποία περιλαμβάνει την εκτύπωση του λογοτύπου Tezos πάνω στις προπονητικές εμφανίσεις της ομάδας.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0