Sports Βusiness

Bills vs. Chiefs: Νούμερα πενταετίας και… φοβερού κέρδους για το συναρπαστικό ματς του NFL!

tags :
Bills vs. Chiefs: Νούμερα πενταετίας και… φοβερού κέρδους για το συναρπαστικό ματς του NFL!

Εντυπωσιακή ήταν η αναμέτρηση των Bills με τους Chiefs στα playoff του NFL, με την τηλεθέαση να ξεπερνά κάθε… προηγούμενο και να σηματοδοτεί ρεκόρ πενταετίας!

Ο συναρπαστικός αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στους Buffalo Bills και Kansas City Chiefs προκάλεσε μόνο θετικές αντιδράσεις, με την προσοχή να μην στρέφεται, παραδόξως, στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς ολοκληρώθηκε με μέσο κοινό 42,7 εκατομμύρια θεατές.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με της αναμετρήσεις, η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και στα 51,7 εκατομμύρια στην παράταση, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ πενταετίας, καθώς η τελευταία πιο παραγωγική περίπτωση ήταν το ματς μεταξύ των Green Bay Packers και του Dallas Cowboys στις 15 Ιανουαρίου 2017.

Το παιχνίδι Packers-Cowboys μπορεί να ήταν η καλύτερη μονομαχία του τέταρτου δεκαλέπτου σε ένα παιχνίδι play off μέχρι το παιχνίδι Bills-Chiefs.

Μετά από 28-13 στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι Dallas είχαν σημειώσει 18 πόντους για να ισοφαρίσουν το σκορ στους 31 με 35 δευτερόλεπτα να απομένουν, με το φινάλε να είναι εντελώς απρόβλεπτο.

Ωστόσο, το ματς ανάμεσα σε Bills και Chiefs πήγε τα πράγματα σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Συνδυάστηκαν για 34 πόντους μεταξύ του τέταρτου δεκαλέπτου και της παράτασης, με 31 από αυτούς τους πόντους να προέρχονται σε 120 δευτερόλεπτα!

Η νίκη έστειλε την Kansas στο Πρωτάθλημα AFC για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Οι Chiefs θα φιλοξενήσουν τους Cincinnati Bengals την Κυριακή που θέλουν να φτάσουν στο Super Bowl για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0