Sports Βusiness

Τα νούμερα των συνδρομητών του Netflix «γιγαντώνονται», τα κέρδη αυξάνονται και περισσότερες αθλητικές σειρές έρχονται!

Τα νούμερα των συνδρομητών του Netflix «γιγαντώνονται», τα κέρδη αυξάνονται και περισσότερες αθλητικές σειρές έρχονται!
Τα νούμερα της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix ολοένα και μεγαλώνουν, ενώ καινούργιες αθλητικές σειρές αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα.
Το Netflix είδε τη βάση των συνδρομητών του να αυξάνεται κατά 8,3 εκατομμύρια, έχοντας πλέον φτάσει συνολικά σε 222 εκατομμύρια το τέταρτο τρίμηνο του 2021!

Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε έσοδα ύψους 6,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή αύξηση 16% από έτος σε έτος!

Ακόμη:

  • Τα λειτουργικά έσοδα μειώθηκαν στα 559 εκατομμύρια ευρώ, σε σύγκριση με τα 844 εκατομμύρια ευρώ το τέταρτο τρίμηνο του 2020.
  • Το Netflix έβαλε στα ταμεία του 27 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021, δηλαδή αύξηση 19% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
  • Η εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών με κέρδη 1,18 ευρώ ανά μετοχή, σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα 0,73 ευρώ. 


maxresdefault_17.jpg

Επιπλέον, μετά τη μεγάλη επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Formula 1, «Drive to Survive» το Netflix προσανατολίζεται στο να προσθέσει στο πρόγραμμα του μελλοντικά κι άλλες αθλητικές σειρές.

Τέλος, το Netflix κυκλοφορεί σταθερά και games από τον Νοέμβριο του 2021. Η εταιρεία έχει τώρα μια ντουζίνα τίτλους διαθέσιμους στους συνδρομητές χωρίς επιπλέον κόστος μετά το ντεμπούτο δύο ακόμη αυτή την εβδομάδα.

«Το 2022, θα επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών μας, καθώς συνεχίζουμε να προγραμματίζουμε ένα εύρος τύπων παιχνιδιών για να μάθουμε τι απολαμβάνουν περισσότερο τα μέλη μας», δήλωσε η εταιρεία.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0