Sports Βusiness

Τσιτσιπάς: Εξασφάλισε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για την πρόκριση!

Τσιτσιπάς: Εξασφάλισε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για την πρόκριση!
Ένα πολύ σημαντικό ποσό θα βάλεις στις τσέπες του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά του Australian Open!

Μετά από μια μεγάλη «μάχη» με αντίπαλο τον Τέιλορ Φριτζ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Australian Open, επικρατώντας με 3-2 σετ.

Πέρα από τη μεγάλη πρόκριση που σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, εξίσου μεγάλο είναι και το ποσό που έχει εξασφαλίσει πως θα λάβει, αφού πάει ολοένα και πιο μακριά αγωνιστικά στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς έχει εξασφαλίσει ως τώρα ένα ποσό κοντά στα 538.500 δολάρια, δηλαδή 476 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα, αν καταφέρει να αποκλείσει και τον επόμενο αντίπαλο του, Γιανίκ Σίνερ (No 10 στην Παγκόσμια κατάταξη) και περάσει στα ημιτελικά, θα εξασφαλίσει άλλα 895.000 δολάρια, δηλαδή 792 χιλιάδες ευρώ!

Από εκεί και ύστερα, αν ο Τσιτσιπάς πέρασει και στον μεγάλο τελικό, θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερα έσοδα, καθώς σε περίπτωση κατάκτησης του Αυστραλιανού Open το προβλεπόμενο πριμ είναι 2,875 εκατ. δολάρια (2,6 εκατ. ευρώ), ενώ ο ηττημένος του μεγάλου τελικού θα κερδίσει 1,575 εκατ. δολάρια (1,4 εκατ. ευρώ).



Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0