Sports Βusiness

Puma: Ρεκόρ εσόδων από πωλήσεις ύψους 6,8 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Puma: Ρεκόρ εσόδων από πωλήσεις ύψους 6,8 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Η Puma κατέγραψε ρεκόρ εσόδων από πωλήσεις μετά την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο της εταιρείας και το 2021 συνολικά!

Σχετικά Άρθρα

Ο Γερμανικός κατασκευαστής αθλητικών ειδών και υποδημάτων παρουσίασε έσοδα της τάξης του 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ 2,01 το τέταρτο τρίμηνο του 2021, παρουσιάζοντας παράλληλα αύξηση 14% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος.

Επιπλέον, τα κέρδη από τις συνολικές της εταιρείας το 2021 ανήλθαν στο ποσό-ρεκόρ των 6,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, από 5,1 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020 — ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της Wall Street κατά περισσότερο από 25%.

Το οικονομικό ρεκόρ της Puma είναι το αποτέλεσμα της ισχυρής παγκόσμιας ζήτησης για τα προϊόντα της, παρά τους περιορισμούς της εφοδιαστικής αλυσίδας από την πανδημία, και το κλείσιμο καταστημάτων στην Ασία.

Παράλληλα, η Puma συνεχίζει να βασίζεται σε συνεργασίες αθλητών για να διευρύνει την παγκόσμια εμβέλεια της.

Χαρακτηριστικά:  

  • Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ έκλεισε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία μετά από μια συμφωνία 15 ετών, 185 εκατομμυρίων ευρώ με τη Nike που έληξε μετά από καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης.
  • Ακόμη, τον Δεκέμβριο του 2021, η εταιρεία υπέγραψε τον 19χρονο φόργουορντ της Ρομέο Μπέκαμ σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.
  • Τον ίδιο μήνα, έκανε συμφωνία με τον παίκτη της χρονιάς για τους άνδρες της UEFA για το 2021 τον μέσο της Τσέλσι, Ζορζίνιο.
Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0