Sports Βusiness

Ο Εμπαπέ θα γίνει το νέο πρόσωπο της εταιρείας οπτικών Oakley

Ο Εμπαπέ θα γίνει το νέο πρόσωπο της εταιρείας οπτικών Oakley
Νέα συμφωνία με μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης για τον Κιλιάν Εμπαμπέ. 
Πολυετή συμφωνία με την εταιρεία οπτικών Oakley υπέγραψε ο στράικερ της Παρί, Κιλιάν Εμπαμπέ

Από τότε που εμφανίστηκε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με τη Μονακό το 2015, ο 23χρονος επιθετικός έγινε παγκόσμιο σύμβολο όχι μόνο λόγω των επιδόσεών του εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, αλλά και συνεργασίες του με brand παγκοσμίου φήμης όπως η Nike, η EA Sports και η Hublot.


«Όλοι ξέρουν ότι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Τώρα, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με μια επωνυμία που θέλει να μοιραστεί την ιστορία μου εκτός γηπέδου και να υποστηρίξει αυτό που θέλω να κάνω για να εμπνεύσω την νεολαία. Ταυτίζομαι με τη φιλοσοφία της Oakley με πολλούς τρόπους – το ανατρεπτικό, καινοτόμο πνεύμα και την ορμή για τη δημιουργία θετικής αλλαγής. Το μήνυμα «Γίνε αυτός που είσαι» είχε πολύ μεγάλη απήχηση σε εμένα και θέλω να ενσταλάξω αυτήν στάση και αυτή την αυτοπεποίθηση στους άλλους. Και φυσικά, τα γυαλιά είναι πολύ ωραία – νιώθεις πραγματικά υπερήρωας όταν τα φοράς!», ανέφερε ενδεικτικά ο Γάλλος. 

Εκτός από το φαινόμενο της PSG, η Oakley έχει πρόσφατα συνεργαστεί με αθλητές όπως οι Λαμάρ Τζάκσον, Κελι Ούμπρε, Τζάστιν Φιλντς, Ντέμιαν Λίλαρντ και Μικαέλα Σίφριν.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0