Sports Βusiness

Μπάγερν Μονάχου: Η ανανέωση του Κομάν τον εκτοξεύει στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών!

Μπάγερν Μονάχου: Η ανανέωση του Κομάν τον εκτοξεύει στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών!
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν θα παραμείνει στην Μπάγερν έως το 2027, ο μισθός του υπερδιπλασιάστηκε και ανέβηκε κατακόρυφα στην εσωτερική λίστα των Βαυαρών, αναφορικά με τα ετήσια έσοδα.

Η μάχη της... χρηματικής κορυφής πήρε φωτιά στην Μπάγερν Μονάχου. Η λίστα με τους υψηλότερα αμοιβόμενους ποδοσφαιριστές απέκτησε ένα νέο εκλεκτό μέλος. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2027 με το βαυαρικό κλαμπ και μπήκε σφήνα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του συλλόγου. Τα 8 εκατ. ευρώ του ετήσιου μισθού του, διπλασιάστηκαν και με το παραπάνω, για να φτάσει τα 17 εκατ. ευρώ τα οποία θα... τσεπώνει πλέον ο Γάλλος εξτρέμ.

Οικονομική αναβάθμιση η οποία φέρνει τον Κομάν κοντά στα ποσά που εισπράττουν παίκτες, όπως οι Λέον Γκορέτσκα και Λιρόι Σανέ. Υπάρχουν ακόμα ορισμένα αστέρια των Βαυαρών που φτάνουν σε δυσθεώρητα επίπεδα σχετικά με τον ετήσιο μισθό τους. Όπως πλέον και αρκετοί οι οποίοι βλέπουν την... πλάτη του Κομάν, αν και οι επικείμενες ανανεώσεις άλλων πρωταγωνιστών της ομάδας, ίσως να φέρουν τον Γάλλο και πάλι σε «μειονεκτική» θέση.

LEWA_1.jpg

Οι «Μίδες» της Μπάγερν είναι τρεις και εισπράττουν άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φυσικά και είναι στην κορυφή της λίστας με 23 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν τα δύο ιερά τέρατα του κλαμπ, Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ με 20 εκατ. ευρώ έκαστως.

Ακολουθεί κατά πόδας ο νέος ηγέτης της ομάδας, Τζόσουα Κίμιχ, που βάζει στο λογαριασμό του 19 εκατομμύρια ευρώ μετά την περσινό ανανέωση του συμβολαίου του. Στη συνέχεια έρχονται οι 17άρηδες, τους οποίους αναφέραμε και νωρίτερα και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ανάλογα χρήματα κερδίζουν με το σπαθί τους οι Σανέ και Γκορέτσκα. Με διψήφιο αριθμό ποσό είσπραξης ολοκληρώνει τη χρονιά ο Λούκας Ερναντές (15 εκατ. ευρώ).

SERGE.jpg

Οι υπόλοιποι δεν ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεοφερμένος Νταγιό Ουπαμεκανό τοποθετείται κοντά στο... ψυχολογικό όριο του «10», αλλά κερδίζει επισήμως 9 εκατ. ευρώ. Παραδόξως ο Σερζ Γκνάμπρι είναι μόλις στα 8 εκατ. ευρώ και ο Ζίλε στα 7 εκατ. ευρώ (μαζί με Σάμπιτσερ, Ντέιβις και Τολισό).

Στα 4 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό είσπραξης του Τζαμάλ Μουσιάλα, με τον Άγγλο μέσο να πήρε ένα σημαντικό boost, μιας και ξεχωρίζει σημαντικά με τις εμφανίσεις του. «Ουραγός» της σχετικής λίστας, τουλάχιστον από τους υπολογίσιμους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, είναι ο Γιόζιπ Στάνισιτς. Ο ετήσιος μισθός του αγγίζει μετά βίας το ένα εκατ. ευρώ.

Άλκης Τσαβδαράς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0