Sports Βusiness

Μια ανάσα από οριστικό τέλος στη συνεργασία Μάντσεστερ Σίτι - 3Key μετά από μόλις δύο μήνες!

Μια ανάσα από οριστικό τέλος στη συνεργασία Μάντσεστερ Σίτι - 3Key μετά από μόλις δύο μήνες!

Σε ναυάγιο οδηγείται η σχέση της Μάντσεστερ Σίτι με τη 3Key, καθώς τα στελέχη της εταιρείας κρυπτονομισμάτων έπαιζαν… κρυφτό!

Σχετικά Άρθρα

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία της Μάντσεστερ Σίτι με τη… μυστηριώδη εταιρεία κρυπτονομισμάτων 3Key. Παρότι η 3Κey έγινε επίσημος έταιρος της Μάντσεστερ Σίτι μόλις πριν 2 μήνες, οι πρωταθλητές Αγγλίας αποφάσισαν να αναστείλουν τη συνεργασία. Όπως αποδείχθηκε, τα στελέχη της 3Key δεν μπορούσαν να εντοπιστούν στο διαδίκτυο κι έτσι εγέρθηκαν ερωτήματα για τη φερεγγυότητά τους.

Σύμφωνα με τη Sportsmail η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να διακόψει τη συνεργασία της με τη 3Key λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Η φήμη της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να πληγεί από μια αμφιβόλου ποιότητας συνεργασία, τη στιγμή που το εμπορικό τμήμα της ομάδας βρίσκεται σε άνθηση έχοντας 30 παγκόσμιους συνεργάτες.

Μάλιστα, η Μάντσεστερ Σίτι προχωράει σε νέες συμφωνίες, όπως συνέβη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα με το Emirates Palace. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων με έδρα το Άμπου Ντάμπι έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν ως βάση κατά τη διάρκεια προπονητικών καμπ. Μάλιστα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και μέσα στο μήνα εφόσον κριθεί αναγκαίο από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Το λογότυπο της Emirates Palace βρίσκεται στο μανίκι των «Σίτιζενς» μαζί με το logo «Expo 2020 Dubai».

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0