Sports Βusiness

Hugo Boss και Ματέο Μπερετίνι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Hugo Boss και Ματέο Μπερετίνι ενώνουν τις δυνάμεις τους
Πρεσβευτής της Hugo Boss θα γίνει για τα επόμενα χρόνια ο Ιταλός τενίστας, Ματέο Μπερετίνι. 
Το από κοινού λανσάρισμα μιας αθλητικής σειράς ρούχων με τον Ιταλό τενίστα Ματέο Μπερετίνι ανακοίνωσε η Hugo Boss

Ο κολοσσός ένδυσης και ο 25χρονος αθλητής υπέγραψαν πολυετή συμφωνία, ενώ η πρώτη τους συλλογή «BOSS x MATTEO BERRETTINI» αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, ένα ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί στη φιλανθρωπική οργάνωση του Μπερετίνι, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία της, υποστηρίζοντας τα μη προνομιούχα παιδιά στην Ιταλία.

«Ήμουν πάντα θαυμαστής του οίκου BOSS και είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με ένα τόσο ισχυρό μπραντ – μια μάρκα που βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά το στυλ και την τεχνική εξειδίκευση. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που έχω την ευκαιρία να ανταποδώσω την ιταλική κοινότητα με κάθε πώληση από τη συλλογή μας. Ανυπομονώ να έχω θετικό αντίκτυπο μέσω της συνεργασίας μας», σημείωσε ο Μπερετίνι. 

«Ο Ματέο Μπερετίνι είναι μια σπουδαία προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου και είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί του τα επόμενα χρόνια. Το πνεύμα και η συμπεριφορά του, που τον κάνουν κάτι περισσότερο από έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, είναι απίστευτα εντυπωσιακά. Ο Ματέο ενσωματώνει αυτό που αντιπροσωπεύει ένα αφεντικό σήμερα: να δείχνει ισχυρή θέληση, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις και να εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, ο Ματέο δεν είναι μόνο ένα πρότυπο, αλλά και ιδανικό πρόσωπο για την BOSS», δήλωσε με τη σειρά του ο Ντάνιελ Γκρίντερ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ένδυσης. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0