Sports Βusiness

Λόγκαν Πολ και KSI «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία της Prime Hydration!

Λόγκαν Πολ και KSI «ενώνουν» τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία της Prime Hydration!
Λόγκαν Πολ και Ολατζίντε Ολατούντζι (KSI) αφήνουν… στο παρελθόν της διαμάχη τους και συνεργάζονται για προωθήσουν το νέο τους ενεργειακό ποτό, Prime Hydration. Προκαλώντας «σεισμό» στον κόσμο των social media με αυτή την απρόσμενη συνεργασία.

Δεν είναι μυστικό ότι οι δύο Youtubers έχουν παλέψει στο ρινγκ στο παρελθόν για να λύσουν τις «διαμάχες» τους. Με τον πρώτο αγώνα box να πραγματοποιείτε τον Αύγουστο του 2018 στο Λονδίνο, χωρίς νικητή, αφού οι κριτές έβγαλαν την αναμέτρηση ως ισοπαλία και την επανάληψη να γίνεται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον 28άχρονο Βρετανό από το Γουότφορντ να «βγαίνει» νικητής στα χτυπήματα.

Παρόλα αυτά, Λόγκαν Πολ και KSI είχαν ανακοινώσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι θα υπάρξει και 3η αναμέτρηση ανάμεσα τους, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως έχουν ιδρύσει μία νέα εταιρεία ενεργειακών ποτών, την Prime Hydration, με σκοπό να φτάσουν… όλα τα πασίγνωστα brand σε αυτό το είδος αναψυκτικών.

Κάτι τέτοιο, προκάλεσε πανικό στους λογαριασμούς τους στα social media με την νέα τους εταιρεία να κάνει «ντεμπούτο» στις 4 Ιανουαρίου του 2022 και να φτάνει μέσα σε 12 ώρες τους 400 χιλιάδες ακόλουθους.

Μάλιστα, το νέο τους ποτό έχει αρχίσει να πωλείται σε αμερικανικούς «κολοσσούς» όπως οι Target, Walmart, Vitamin Shoppe και σύντομα θα φτάσει… και στην πατρίδα του KSI, Ηνωμένο Βασίλειο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δύο νεαροί Youtubers έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ στο επενδυτικό κομμάτι και ανταγωνίζονται, μόλις από τη πρώτη μέρα του νέου τους ενεργειακού ποτού τις μεγάλες εταιρείες. Με τον 25άχρονο Αμερικανό από το Οχάιο, να δηλώνει ότι «όριο τους είναι ο ουρανός» και πως είναι «σοκαρισμένος» με τις πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η Prime αλλά και την υποστήριξη του κόσμου.


Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0