Sports Βusiness

VR Racing Team: Ιταλικός τραπεζικός «κολοσσός», επενδύει στην ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι!

VR Racing Team: Ιταλικός τραπεζικός «κολοσσός», επενδύει στην ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι!

Μία νέα σελίδα ανοίγεται για τη VR46 Racing Team, που ιδρύθηκε και ανήκει στον Βαλεντίνο Ρόσι, μετά την επισύναψη της χορηγικής της συμφωνίας με μία από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρείες, στις πληρωμές εγγύτητας, τη Mooney!

Σχετικά Άρθρα

Η VR46 Racing Team, ομάδα που έχει δημιουργηθεί από τον Βαλεντίνο Ρόσι και αγωνίζεται στο MotoGP και στο Moto2 World Championship, ανακοίνωσε τον ιταλικό τραπεζικό κολοσσό, Mooney, ως τον νέο της χορηγό.

Στα πλαίσια της συμφωνίας, η ομάδα του θρυλικού «γιατρού», μετονομάζεται σε Mooney VR46 Racing Team, επωνυμία που θα χρησιμοποιείται τόσο στις μηχανές και στις στολές των οδηγών, όσο σε κάθε επίσημο προϊόν της ομάδας.

Πρόκειται για μία κίνηση που αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα του δημιουργήματος του Βαλεντίνο Ρόσι, αφού η Mooney είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στις πληρωμές εγγύτητας της Ιταλίας.


Μέσω αυτής της συμφωνίας, επτά χρόνια μετά τη γέννηση της, η VR46 Racing Team αναμένεται να εκτοξευθεί και να εντείνει την προσπάθειά της για ανάδειξη ταλαντούχων Ιταλών οδηγών. Άλλωστε, τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή, αφού ο Francesco Bagnaia, μέλος της ομάδας, κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο του Moto2 Team το 2018.

Προφανώς, η είδηση της επισύναψης της εν λόγω χορηγίας έκανε τον γύρο του κόσμου και ο Βαλεντίνο Ρόσι ανέφερε, όταν κλήθηκε να τη σχολιάσει:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχουμε στο πλευρό μας, μία ιταλική εταιρεία, όπως η Mooney. Μοιραζόμαστε τον στόχο για ανάδειξη ταλέντων και βελτίωση της απόδοσής τους. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που θα είναι μαζί μας και στο VR46 Riders Academy».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0