Sports Βusiness

Τα τρία συμβόλαια που φέρνουν… εξοικονόμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα τρία συμβόλαια που φέρνουν… εξοικονόμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είναι γνωστό πως το ερχόμενο καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται στο οικονομικό επίπεδο που χρειάζεται για να επιστρέψει στις δαπανηρές μεταγραφές. Ωστόσο, υπάρχουν τρία συμβόλαια στην ομάδα, που χρειάζεται να αποχωρήσουν για να γίνει αυτό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να επιστρέψει σε αυτό που μας έχει συνηθίσει. Τις δαπανηρές αγορές και την πλαισίωση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για να συμβεί αυτό, οι «μερένχες» πρέπει να πάρουν μεγάλη οικονομική ανάσα και για να συμβεί αυτό. Ένας από τους τρόπους, είναι η αποβολή τριών συμβολαίων, των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πουλήσει τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, όμως αμφότεροι, θα «γλυτώσουν» αρκετά εκατ. ευρώ στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το μεγαλύτερο «αγκάθι», όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ο Ουαλός εξτρέμ.

Η επιστροφή του Μπέιλ έπειτα από μία καλή σεζόν με την Τότεναμ, έδειχνε σαν να ήταν η ώρα για επανεκκίνηση. Ωστόσο, ο Κάρλος Αντσελότι δεν πείστηκε ποτέ από τις ικανότητες του 32χρονου εξτρέμ και με μόλις τρεις συμμετοχές φέτος, είναι πρώτος για αποχώρηση. Το συμβόλαιό του αυτή την στιγμή αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ (!), οπότε αντιλαμβανόμαστε το τι θα αποθηκεύσει ο ισπανικόςσύλλογος.

Από εκεί και πέρα, ο Ίσκο μπορεί να είναι μία από τις επιλογές του πάγκου αλλά αγωνιστικά είναι εκτός πλάνων. Ο Αντσελότι δεν τον εμπιστεύεται και γενικά έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας. Το ενδεχόμενο πώλησης θα φέρει και χρήματα στα ταμεία αλλά θα γλυτώσει και τα 10+ εκατ. ευρώ που παίρνει τον χρόνο.

Και τέλος, ο Μαρσέλο. Ο έμπειρος μπακ μπορεί το καλοκαίρι να ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε να κρατήσει ο Αντσελότι, όμως γρήγορα άλλαξε γνώμη. Ο Βραζιλιάνος έχει δείξει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μαδρίτη και έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα τον Γενάρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0