Sports Βusiness

Ο Στεφ Κάρι κυκλοφόρησε NFT για να τιμήσει το ρεκόρ τριπόντων του στο NBA! (video)

Ο Στεφ Κάρι κυκλοφόρησε NFT για να τιμήσει το ρεκόρ τριπόντων του στο NBA! (video)

Ο Στεφ Κάρι «μπαίνει» στην τρέλα των NFT για να τιμήσει την κατάρριψη του ρεκόρ τριπόντων όλων των εποχών του NBA.

Σχετικά Άρθρα

Το αστέρι των Γουόριορς, Στεφ Κάρι, πουλά μια συλλογή NFT από τη Δευτέρα (20/12) με τιμή πώλησης 499 $. Συνολικά 2.974 -ο αριθμός των τριών πόντων του που έσπασε ρεκόρ- θα διατεθούν στο κοινό. Κάθε NFT θα παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο τρίποντο που έχει πετύχει ο Κάρι κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Μιλώντας στον Joyce Li του Hypebeast.com, ο Κάρι είπε ότι δωρίζει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις NFT στο Eat. Learn. Play. Foundation.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με όλους τους θαυμαστές, ολόκληρη την κοινότητα του Bay Area και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η έκπληξη με τα NFT δίνει στους θαυμαστές την ευκαιρία να είναι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής , και να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι μαζί μου γιατί αυτή η διαδρομή απέχει πολύ από το να τελειώσει. Είναι τιμή μου που δύο απίστευτα ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο Floyd Norman και η Andrea McDonald, μπόρεσαν να προσθέσουν τις δημιουργικές τους πινελιές στην καριέρα μου. Αυτή η στιγμή είναι μεγαλύτερη από εμένα και είναι άλλη μια ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε κάτι καλό μαζί. Θα δωρίσω το 100% των κερδών μου από αυτά τα NFT στο Eat. Learn. Play. ώστε να συνεχίσουμε να προωθούμε την αποστολή που πρέπει να τελειώσουμε με την Ayesha για την παιδική πείνα, να βελτιώσουμε τα ποσοστά αλφαβητισμού και να παρέχουμε στα παιδιά ένα ασφαλές μέρος για να παίξουν και να δραστηριοποιηθούν».

Ο Κάρι έγινε ο «βασιλιάς» των τριπόντων όλων των εποχών στο ΝΒΑ την Τρίτη (14/12). Το ρεκόρ από μόνο του είναι αρκετά εντυπωσιακό, αλλά ο ρυθμός με τον οποίο το έκανε ο Κάρι είναι αξιοσημείωτος. Χρειαζόταν μόλις 789 παιχνίδια για να φτάσει τα 2.974 τρίποντα.

Ο Άλεν αποσύρθηκε με 2.973 τρίποντα σε 1.300 αγώνες καριέρας.

Ο Κάρι έχει ήδη ξαναγράψει στα βιβλία αρκετά ρεκόρ στην καριέρα του. Ο δύο φορές MVP του NBA είναι 33 ετών και θα έχει πολλές περισσότερες ευκαιρίες να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

 


Ευτυχία Γιαπουτζή


www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0