Sports Βusiness

Έμα Ραντουκάνου: Το νέο πρόσωπο της Evian – Αναλυτικά όλα τα deals των χορηγιών της!

Έμα Ραντουκάνου: Το νέο πρόσωπο της Evian – Αναλυτικά όλα τα deals των χορηγιών της!

Έπειτα από τον θρίαμβό της στο US Open, οι χορηγοί κυνηγούν σαν τρελοί την Έμα Ραντουκάνου.

Σχετικά Άρθρα

Η Βρετανίδα τενίστρια  Έμα Ραντουκάνου επέκτεινε περαιτέρω το… ρόστερ των χορηγιών της αφού συμφώνησε σε συμφωνία με την εταιρεία μεταλλικού νερού Evian, η οποία ανήκει στη Danone. Η 19χρονη γίνεται η νέα παγκόσμα πρεσβευτής της μάρκας και είναι ο τελευταίος τενίστας που συνεργάζεται με την εταιρία, ακολουθώντας τα βήματα της Μαρία Σαράποβα και του Σταν Βαβρίνκα.

Η συμφωνία έρχεται μετά τη νίκη της Ραντουκάνου στο US Open τον Σεπτέμβριο, όπου και έγραψε ιστορία ως η νεότερη Βρετανίδα παίκτρια που κερδίζει έναν τίτλο grand slam. Η Evian είναι χορηγός της διοργάνωσης για περισσότερα από 30 χρόνια, όπως και στο Wimbledon από το 2008, μια συμφωνία που επέκτεινε τον Ιούλιο του 2017.

«Η Evian είναι μια εμβληματική μάρκα και πρωταθλήτρια του τένις και της νεότερης γενιάς. Ως αθλήτρια, η υγιής ενυδάτωση συνεχίζει να είναι υψίστης σημασίας για την καθημερινή μου δραστηριότητα, γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Evian και ανυπομονώ να δω τι θα ακολουθήσει», τόνισε η ίδια.

Copy-of-WP-News-story-template-61.jpg

Η μεγάλη της νίκη επί της Λέιλα Φερναντέζ έβαλε στην τσέπη της 19χρονης 1,8 εκατομμύρια λίρες, ενώ έκτοτε οι κάνουν ουρά για να της προσφέρουν χορηγικές συμφωνίες. Παρακολούθησε ακόμη και το Met Gala της Νέας Υόρκης, το οποίο θεωρείται η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, όπου φόρεσε διαμάντια Tiffany και ένα μονόχρωμο ρούχο Chanel. Το deal αυτό εκτιμάται ότι ήταν αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων λιρών! Ένα μήνα αργότερα, η τενίστρια ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία ως πρεσβευτής του οίκου Dior ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πόσο θα πληρωθεί για αυτή τη συμφωνία.

Η καθαρή περιουσία της υπολογίζεται σε περίπου 4 εκατομμύρια λίρες ενώ η Ραντουκάνου είχε επίσης συμφωνίες με τη Nike και την Wilson, συμβόλαια που εκτιμάται ότι ανέρχονται συνολικά σε 136.000 δολάρια, σύμφωνα με τη South China Morning Post.

Τα καλλυντικά, η περιποίηση δέρματος και μαλλιών θα είναι μόνο τρεις από τους τομείς μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν στην αύξηση των κερδών της, πιστεύει ο μάνατζερ Τζόναθαν Σαλίτ. Τον επόμενο χρόνο, θα μπορούσε να κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια που θα την έβλεπαν να ξεπεράσει όλους τους σημερινούς επαγγελματίες σταρ του τένις1

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0