Sports Βusiness

Χορηγία «χρυσάφι» ύψους 45 εκατ. ευρώ στο πανεπιστήμιο του San Diego και εγένετο... Snapdragon Stadium!

Χορηγία «χρυσάφι» ύψους 45 εκατ. ευρώ στο πανεπιστήμιο του San Diego και εγένετο... Snapdragon Stadium!
Το στάδιο του πανεπιστημίου του San Diego αλλάζει για χάρη 45 εκατ. ευρώ και αρχής γενομένης από το 2022, θα ονομάζεται Snapdragon Stadium για τα επόμενα 15 χρόνια!
 
To νέο στάδιο ράγκμπι του πανεπιστημίου του San Diego, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για τη σεζόν του 2022, υπό νέα ονομασία. Μετά από μία συμφωνία ύψους 45 εκατ. ευρώ και διάρκειας 15 ετών, μετονομάζεται σε Snapdragon Stadium!
 
Η Snapdragon είναι μία πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας που εδρεύει στο San Diego και ανήκει στην Qualcomm Technologies. Στη σύναψη της συμφωνίας με τον πανεπιστήμιο, συμμετείχε επίσης η Legends Global Partnerships, αλλά και η JMI Sports
Το στάδιο 35.000 θέσεων με συνδεσιμότητα 5G αποτελεί το βασικότερο έργο στην προσπάθεια εξέλιξης της ευρύτερης περιοχής του Mission Valley. Τα δικαιώματα ονομασίας θα στηρίξουν την οικονομία και υπολογίζεται πως θα προσελκύσει περίπου 15.000 νέους φοιτητές. 
 
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η ομάδα του πανεπιστημίου, The Aztecs, θα ανοίξει την «αυλαία» στο στάδιο Snapdragon απέναντι σε αυτό της Αριζόνα, στις αρχές του 2022.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0