Sports Βusiness

Εξετάζει την πώληση της TwinSpires η Churchill Downs με κέρδος 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια!

Εξετάζει την πώληση της TwinSpires η Churchill Downs με κέρδος 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια!
Η Churchill Downs, η έδρα του Κεντάκι Ντέρμπι, φέρεται να εξετάζει μια πιθανή πώληση της μονάδας στοιχημάτων της, TwinSpires, θεωρώντας πως έχει τη δυνατότητα να πιάσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια - περίπου το ένα έκτο της συνολικής αξίας της εταιρείας.

Το TwinSpires επιτρέπει στοιχήματα μέσω τοποθεσιών λιανικής και ιπποδρομιών σε όλη τη χώρα, καθώς και στην εφαρμογή του. Η Churchill Downs, η οποία έχει χρηματιστηριακή αξία 8,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συνεργάζεται με έναν σύμβουλο για να αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με το πιθανό ενδιαφέρον για το τμήμα.

Οι αναφορές έρχονται την ίδια εβδομάδα που οι racebooks της Νεβάδα έλαβαν έγκριση από την Churchill Downs για να προσφέρουν ξανά στοιχήματα σε αγώνες από το Fair Grounds, το Oaklawn και το Turfway Park.

Η CDI, η οποία κατέχει το Fair Grounds και το Turfway Park και έχει συμβόλαιο με το Oaklawn Park, έχει αποκρύψει σήματα ταυτόχρονης εκπομπής από τη Νεβάδα από τις 19 Οκτωβρίου του 2019.

Ωστόσο, η διαμάχη ξεκίνησε επειδή η Churchill Downs ήθελε να χρεώσει στη Νεβάδα περισσότερο για τα σήματα. Τα νέα συμβόλαια δεν επιλύουν το ζήτημα, αλλά αποτελούν «θετική κίνηση» προς μια μακροπρόθεσμη συμφωνία, σύμφωνα με την εκτελεστική διευθύντρια της ένωσης pari-mutuel Patty Jones.

Νωρίτερα πάντως, η Churchill Downs ανακοίνωσε 211 εκατομμύρια δολάρια σε τρία έργα κεφαλαιακής βελτίωσης. Τα χρήματα θα διατεθούν για περισσότερες θέσεις προσωπικού, ανακαινίσεις στο Homestretch Club και κατασκευή ξενοδοχείου, θέσεις gaming και ανέσεις στο Derby City Gaming.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0