Sports Βusiness

Συνεργασία των Solana Ventures, FYX και Lightspeed για το GameFI των 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Συνεργασία των Solana Ventures, FYX και Lightspeed για το GameFI των 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Οι Solana Ventures, FTX και Lightspeed Venture Partners συνεργάστηκαν για να ξεκινήσουν ένα ταμείο τυχερών παιχνιδιών 100 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται GameFi.

Μία σπουδαία συνεργασία έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της ανάμεσα στην Solana Ventures, το FTX και το Lightspeed, με θέμα την δημιουργία ενός «ταμείου» τυχερών παιχνιδιών, με κόστος 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το ταμείο θα διευκολύνει τις επενδύσεις σε προγραμματιστές βιντεοπαιχνιδιών, εταιρείες τεχνολογίας και άλλα έργα στην τομή του gaming!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τριάδα ηγήθηκε ενός γύρου χρηματοδότησης 21 εκατομμυρίων δολαρίων στο στούντιο Faraway Games με έδρα το Μαϊάμι, την πρώτη επένδυση του ταμείου.

Η αγορά βιντεοπαιχνιδιών προβλέπεται να φτάσει τα 219 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024.

Η Lightspeed έχει επενδύσει σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Epic Games, Hidden Leaf, 1017 Games και Tripledot Studios.

Τον Ιούνιο, η FTX απέκτησε δικαιώματα ονομασίας στον οργανισμό Esports TSM Esports σε μια 10ετή συμφωνία 210 εκατομμυρίων δολαρίων που περιλάμβανε κρυπτονομίσματα για όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους του TSM.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Solana συμμετείχε σε έναν γύρο Series B 725 εκατομμυρίων δολαρίων στην εκκίνηση κρυπτογραφικών τυχερών παιχνιδιών Forte, που περιλάμβανε τους Andreessen Horowitz και Warner Music Group.

Τον Οκτώβριο, η FTX έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης 420,7 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτιμώντας το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στα 25 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η LightSpeed ​​έχει περισσότερες από 400 ενεργές επενδύσεις με δεσμευμένο κεφάλαιο 10,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Solana έχει συγκεντρώσει περίπου 335,8 εκατομμύρια δολάρια σε συνολική χρηματοδότηση και έχει πραγματοποιήσει οκτώ επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στον γύρο των 21 εκατομμυρίων δολαρίων της περασμένης εβδομάδας στο BetDex, μια πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων που βασίζεται σε blockchain.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0