Sports Βusiness

Πέιτζ Μπέκερς: Η πρώτη αθλήτρια του NCAA που κλείνει χορηγική συμφωνία με την Gatorade

Πέιτζ Μπέκερς: Η πρώτη αθλήτρια του NCAA που κλείνει χορηγική συμφωνία με την Gatorade

Κλείνει το ένα deal μετά το άλλο η πολλά υποσχόμενη γκαρντ Πέιτζ Μπέκερς.

Πολυετή χορηγική συμφωνία με την Gatorade έκλεισε η Πέιτζ Μπέκερς και κάπως έτσι έγινε η πρώτη αθλήτρια του NCAA που συνδέεται με την εταιρεία ισοτονικών ποτών, μπαίνοντας πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα όπως της τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς , της WNBAερ Έλενα Ντέλε Ντoν και των σταρ του NBA, Ζάιον Ουίλιαμσον και Τζέισον Τέιτουμ.

Ως τελειόφοιτη του Hopkins High School, η Μπέκερς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερη μπασκετμπολίστρια της σεζόν 2019-20, ένα βραβείο το οποίο φέρει την ονομασία της Gatorade (σσ. Gatorade National Girls Basketball Player of the Year) για την αθλητική της υπεροχή, τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις και τον χαρακτήρα της, εντός και εκτός παρκέ.

«Ξέρω ότι είναι μόνο το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την Gatorade, αλλά ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί για να αυξήσουμε τον αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και στο γυναικείο μπάσκετ», ανέφερε η 20χρονη αθλήτρια του UConn.

paige_bueckers_uconn.jpg

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε, ότι η Μπέκερς, τρεις εβδομάδες νωρίτερα είχε ανακοινώσει μια ακόμα μεγάλη χορηγική συμφωνία με το κατάστημα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης StockX, για το οποίο θα είναι πλέον brand ambassador.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν τη νεαρή αθλήτρια, να πούμε ότι πέρσι ήταν πρώτη σε σκοράρισμα, ασίστ και κλεψίματα στο UConn, κατακτώντας το βραβείο της πρωτοετούς της χρονιάς, όπως και το βραβείο ESPY (excellence in sports performance and achievements) στον γυναικείο, κολλεγιακό αθλητισμό.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0