Sports Βusiness

Τι είναι το Bitcoin που μπαίνει δυναμικά και στον αθλητισμό;

Τι είναι το Bitcoin που μπαίνει δυναμικά και στον αθλητισμό;
Το κρυπτονόμισμα αρχίζει δειλά δειλά και μπαίνει δυναμικά και στα αθλητικά δρώμενα. Αλήθεια όμως τι είναι το Bitcoin; Είναι το νέο νόμισμα του μέλλοντος ή άλλη μια προσπάθεια απάτης;
Το κρυπτονόμισμα ήρθε για να μείνει και πλέον το εικονικό αυτό νόμισμα αρχίζει και κάνει γερό μπάσιμο και στον αθλητισμό. Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε χορηγική συμφωνία με την εταιρεία 3Key, μια εταιρεία κρυπτογράφησης με επίκεντρο το DeFi, ενώ στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας έγινε γνωστό μέσω της επιχειρηματικής δραστηριότητας του προέδρου του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλη Τσάπα, και της πρόσφατης περιπέτειας του.

Αλήθεια, όμως, τι είναι το κρυπτονόμισμα Bitcoin; Είναι το μέλλον σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του συστήματος πληρωμών παγκοσμίως ή μήπως είναι μια μεγάλη απάτη.

Λίγες ημέρες πριν πάντως, το ψηφιακό αυτό asset ξεπέρασε τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, με την τιμή του Bitcoin να σημειώνει άνοδο 5,5% στα 66.339 δολ., κοντά στο ρεκόρ των 67.000 δολ.

Οι Bitcoin maximalists πανηγυρίζουν ενώ οι επικριτές συνεχίζουν να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου…

Η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγο μελάνι έχει χυθεί, με άρθρα επί άρθρων, για το κρυπτονόμισμα Bitcoin. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το μέλλον σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του συστήματος πληρωμών παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα στo www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0