Sports Βusiness

Τριπλασιάζει τις τιμές στα διαρκείας η Τσέλσι στην καινούργια εξέδρα! (video)

Τριπλασιάζει τις τιμές στα διαρκείας η Τσέλσι στην καινούργια εξέδρα! (video)

Μία απόφαση που μπορεί να προκαλέσει την δυσαρέσκεια αρκετών φίλων της, αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα η Τσέλσι τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αναφορικά με τις τιμές, στην καινούργια, ανανεωμένη και ανακαινισμένη εξέδρα του Στάμφορντ Μπριτζ. Τριπλασιάζονται οι τιμές, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και στις 4.000 λίρες, μετά τις καινοτομίες που έλαβαν χώρα!

Οι οπαδοί της Τσέλσι καλούνται να πληρώσουν περισσότερο από το τριπλάσιο της τρέχουσας τιμής για τα εισιτήρια διαρκείας τους, με το κόστος να φτάνει σχεδόν τις 4.000 λίρες τον επόμενο χρόνο, αφού ο σύλλογος αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις σε μια από τις κερκίδες του Στάμφορντ Μπριτζ.

Αναλυτικότερα, η ανώτερη βαθμίδα του West Stand, η οποία έχει μετονομαστεί σε Westview, διαθέτει νέα μπαρ, καταστήματα τροφίμων και οθόνες τηλεόρασης, είναι υπερσύγχρονη, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να την αξιοποιήσει, είναι να πληρώσει αδρά.

Η τρέχουσα τιμή των 1.250 λιρών θα εκτοξευθεί στις 3.900 λίρες ανά θέση για ένα εισιτήριο πρώτης βαθμίδας, κάτι που είναι πιθανό να καταστήσει την Τσέλσι μία από τις πιο ακριβές ομάδες στα εισιτήρια της Premier League, και δεδομένα την πιο... ακριβή μαζί με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, πλησιάζοντας τους «κανονιέρηδες» που φημίζονται για τον τρόπο λειτουργίας τους, ως προς την «φιλοξενία» των φίλων τους.

Μόνο η Άρσεναλ λοιπόν αναμένεται να «συναγωνίζεται» την Τσέλσι σε αυτόν τον τομέα, όπου το πιο ακριβό ετήσιο εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 2.013 λίρες.

Όσο αφορά, τα φθηνότερα εισιτήρια,  αυτά εδρεύουν στην  Μπέρνλι, μιας και στην τρέχουσα σεζόν κόστιζαν μόλις 650 λίρες.

Το ερώτημα βεβαίως είναι ο λόγος που η Τσέλσι αποφάσισε να πάρει μία τέτοια απόφαση… Όταν λοιπόν ολοκλήρωσε την κατασκευή της Δυτικής Εξέδρας το 2001, ανέβασε τη χωρητικότητα του Στάμφορντ Μπριτζ σε 42.000, έχοντας την υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Λονδίνο.


Ωστόσο, τώρα οι «μπλε» έχουν ξεπεραστεί εύκολα από την Τότεναμ, την Άρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ, των οποίων τα νέα γήπεδα είναι όλα χωρητικότητας 60.000 και άνω.

Ο Μαγκουάιρ, ο οποίος φιλοξενεί επίσης το podcast Price of Football, είπε ότι σε μια καλή χρονιά η Τσέλσι θα έχει έσοδα περίπου 75 εκατομμυρίων λιρών την ημέρα του αγώνα, σε σύγκριση με τους «spurs», που θα αποφέρουν περίπου 120 εκατομμύρια λίρες.

Επομένως, αυτό έπρεπε να διαφοροποιηθεί, και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σαφώς και δεν δίστασε να πάρει την εν λόγω απόφαση.

Η είδηση αυτή έχει θορυβήσει για τα καλά τους φίλους των «μπλε», οι οποίοι ναι μεν αποδέχονται ότι το στάδιό τους βελτιώνεται, αλλά από την άλλη αναδεικνύουν την δυσαρέσκειά τους μέσω των αναρτήσεών τους.

«Δεν μπορεί να είναι σωστό, σίγουρα υπάρχει τυπογραφικό λάθος στο email. Πώς μπορούν να το δικαιολογήσουν αυτό;» έγραψε στο Twitter ένας φίλος τους, και δεν είναι ο… μόνος.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0