Sports Βusiness

Ευρώπη «καλεί» Ντουμπάι και στο... γκολφ: Η BDSwiss νέος χορηγός του DP World Tour Championship!

Ευρώπη «καλεί» Ντουμπάι και στο... γκολφ: Η BDSwiss νέος χορηγός του DP World Tour Championship!

Το DP World Tour Championship, το τουρνουά γκολφ που διεξάγεται στο Ντουμπάι, ανακοίνωσε τη BDSwiss ως νέο του χορηγό, στα πλαίσια του European Tour.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη BDSwiss στο δίκτυο συνεργατών μας για το DP World Tour Championship.

Το τουρνουά δεν είναι μόνο ένα ετήσιο ορόσημο για την παγκόσμια κοινότητα του γκολφ, αλλά ένα highlight στο αθλητικό ημερολόγιο στη Μέση Ανατολή, το οποίο θα μεταδοθεί σε παγκόσμιο κοινό. Θα συνεργαστούμε στενά με την BDSwiss για να διασφαλίσουμε ότι η συνεργασία θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο στο brand, όσο και στην εν γένει επιχειρηματική του δραστηριότητα», δήλωσε ο Max Hamilton, Εμπορικός Διευθυντής του European Tour.

Ως μέρος της συμφωνίας, η BDSwiss υπόσχεται να ξεκινήσει μια «αποκλειστική εκστρατεία αφοσίωσης» που θα ανταμείβει τους πιστούς πελάτες και συνεργάτες της με εισιτήρια φιλοξενίας, πτήσεις μετ' επιστροφής και διαμονή στο Ντουμπάι.

Τόσο η BDSwiss όσο και το European Tour δηλώνουν ότι είναι αφοσιωμένοι στην «τεχνική εξειδίκευση με πάθος στις επιδόσεις» και ότι το παιχνίδι του γκολφ, στο υψηλότερο επίπεδό του, μεταφέρει στους παίκτες τις «ίδιες αξίες» που η BDSwiss επιδιώκει να εμπνεύσει στους συνεργάτες της: αφοσίωση, ανθεκτικότητα και δέσμευση για την τελειότητα!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BDSwiss, Alexander Oelfke, σημείωσε: «Στην BDSwiss, είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το European Tour για τη χορηγία του DP World Tour Championship — μια φημισμένη διοργάνωση για το γκολφ που υποστηρίζει την παγκόσμια εικόνα της επωνυμίας μας και αντηχεί τις βασικές μας αξίες της ακεραιότητας, της επιμονής και της δέσμευσης για παγκόσμιας κλάσης αποτελέσματα».

Ξεκινώντας στις 17 Νοεμβρίου, το τουρνουά γκολφ σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγάλη χορηγία αθλητικών γεγονότων της εταιρείας για το 2021, με τον όμιλο να έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο ως «χρυσός» χορηγός του τουρνουά τένις, MercedesCup ATP 250 της Στουτγκάρδης που διεξήχθη νωρίτερα φέτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0