Sports Βusiness

WWE: Απέλυσε 18 ταλέντα από το ρόστερ, παρά τα έσοδα ύψους 220 εκατ. ευρώ!

WWE: Απέλυσε 18 ταλέντα από το ρόστερ, παρά τα έσοδα ύψους 220 εκατ. ευρώ!
Η κορυφαία εταιρία επαγγελματικής πάλης, το WWE σημείωσε έσοδα 220 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2021, ωστόσο έφτασε σε σημείο να απολύσει 18 αθλητές του!

Τα τεράστια έσοδα ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ για το WWE, προήλθαν από τις υψηλότερες πωλήσεις εισιτηρίων και εμπορευμάτων λόγω της επιστροφής των ζωντανών εκδηλώσεων (live events).

Τον Ιανουάριο, το WWE συνεργάστηκε με το Peacock του NBC Universal σε μια αποκλειστική συμφωνία δικαιωμάτων streaming, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια.

Επιπλέον, η κορυφαία εταιρία επαγγελματικής πάλης, ανέφερε ρεκόρ 12,8 δισεκατομμυρίων προβολών ψηφιακών βίντεο κατά τη διάρκεια του τριμήνου, ενώ είδε επίσης ένα ρεκόρ 411 εκατομμυρίων ωρών περιεχομένου που καταναλώθηκε, αύξηση 20% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Ωστόσο, παρά τα αυξημένα έσοδα και τις προβολές, η διοίκηση του WWE απέλυσε 18 ταλέντα από το βασικό της ρόστερ, επικαλούμενη περικοπές στο μπάτζετ της, αλλά και το ότι 4 εξ’αυτών δεν ήταν εμβολιασμένα κατά του κορωνοϊού.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0