Sports Βusiness

Crypto.com: Απλώνει «δίχτυα» στα e-sports, μέσω του Twitch!

Crypto.com: Απλώνει «δίχτυα» στα e-sports, μέσω του Twitch!

Η Crypto.com, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κρυπτογράφησης στον κόσμο, μετά τη «σύμπλευσή» της με κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Twitch Rivals, ένα από τα κορυφαία κανάλια του Twitch!

Σχετικά Άρθρα

O πρώτος επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης στον τομέα του μάρκετινγκ του Twitch Rivals είναι με κάθε επισημότητα η Crypto.com, φέρνοντας την αναπτυσσόμενη αγορά των κρυπτονομισμάτων στην πρώτη γραμμή των e-sports.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το Twitch Rivals, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των e-sports, στο αυξανόμενο πελατολόγιό μας με τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο στον αθλητισμό», δήλωσε ο Kris Marszalek, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com. «Για πάνω από 1 δισεκατομμύριο παίκτες παγκοσμίως, λάτρεις του gaming και των e-sports, η χρήση κρυπτονομισμάτων είναι αναπόφευκτη».

Η πρώτη στο είδος της συνεργασία θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του διήμερου event  «Twitch Rivals: Ultimate Challenge», για το οποίο θα υπάρχει απευθείας μετάδοση από το Λας Βέγκας στις 4 Νοεμβρίου.

Υπολογίζεται πως η επωνυμία του Crypto.com θα εμφανίζεται σε περισσότερες από 250 εκπομπές του Twitch Rivals ετησίως σε όλη τη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, καθώς και σε περιοχές Ασίας-Ειρηνικού.

Ο Lou Garate, επικεφαλής Πωλήσεων και Παγκόσμιων Χορηγιών στο Twitch δήλωσε: «Το Twitch Rivals έχει δημιουργήσει μια πιστή και παγκόσμια κοινότητα ακόλουθων επόμενης γενιάς. Μέσω της συνεργασίας μας με το Crypto.com, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέες, συναρπαστικές στιγμές και να ενισχύσουμε την αφοσίωση των παθιασμένων για την τεχνολογία θεατών μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0