Sports Βusiness

Nike: Αυξάνει τις επενδύσεις στο Βιετνάμ!

Nike: Αυξάνει τις επενδύσεις στο Βιετνάμ!

Η Nike έλαβε καλά νέα από τους Βιετναμέζους εξωτερικούς συνεργάτες της, καθώς ανακοίνωσε μια πρωτοποριακή συνεργασία που αφορά το λιανικό εμπόριο.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες της Nike επιβεβαίωσαν πως τόσο η κορυφαία αλυσίδα αθλητικής ένδυσης όσο και άλλες κορυφαίες μάρκες υποδημάτων έχουν ανοίξει ξανά τις πύλες τους στο Βιετνάμ. Μάλιστα, περίπου το 70-80% του εργατικού δυναμικού του εργοστασίου έχει επιστρέψει στις νότιες περιοχές της χώρας.

Η Nike σχεδιάζει να επενδύσει περαιτέρω στην παραγωγή στο Βιετνάμ, σύμφωνα με ιστοσελίδα, φιλικά προσκείμενη στη βιετναμέζικης κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, στις ΗΠΑ, η Nike συνεχίζει να αναδιαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο εμπορεύεται τα παπούτσια και τα ενδύματά της. Η εταιρεία ανακοίνωσε συνεργασία με την Dick's Sporting Goods, η οποία θα συνδέσει τα προγράμματα μελών της και θα θέσει αποκλειστικά παπούτσια nike και ενδύματα προς πώληση στην ιστοσελίδα της.

Οι δύο εταιρείες θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να προσφέρουν εξατομικευμένες προπονήσεις και να επιτρέψουν στους πελάτες να παραλάβουν και να επιστρέψουν παραγγελίες Nike στα καταστήματα της Sporting Goods.

Η Nike έχει διακόψει τις σχέσεις με άλλους τρίτους λιανοπωλητές για να επικεντρωθεί στις πωλήσεις απευθείας στον καταναλωτή. Η χονδρική αντιπροσώπευε το 61% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας Nike ύψους 42,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0