Sports Βusiness

NBA: Ανανέωσε τη συνεργασία του με το Twitter και έρχονται ριζικές αλλαγές στον λογαριασμό του!

NBA: Ανανέωσε τη συνεργασία του με το Twitter και έρχονται ριζικές αλλαγές στον λογαριασμό του!

Το NBA ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με το Twitter, στα πλαίσια της οποίας έρχεται μια σειρά καινοτομιών.

To NBA και το Twitter ανακοίνωσαν μια πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους, που θα φέρει πρόσθετο περιεχόμενο στο Twitter Spaces, καθ' όλη τη διάρκεια της 75ης επετειακής σεζόν του ΝΒΑ και όχι μόνο.

Το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να προσφέρει στους φίλους του τις καλύτερες στιγμές μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, με επιπλέον ζωντανό περιεχόμενο, στιγμιότυπα και ζωντανές ροές που θα συμπληρώνουν τις μεταδόσεις παιχνιδιών του TNT.

Τα 40 προγραμματισμένα Twitter Spaces του ΝΒΑ θα περιλαμβάνουν εκδόσεις με θέμα την 75η επέτειο, αλλά θα είναι προγραμματισμένες και γύρω από ιδιαίτερες ημέρες, όπως αυτή των Χριστουγέννων, το NBA All-Star και τους τελικούς του NBA. Επίσης, θα περιλαμβάνονται παίκτες-θρύλοι και άλλα μέλη της οικογένειας της λίγκας που θα συζητούν τις ιστορίες τους εντός γηπέδου στην 75χρονη πορεία του πρωταθλήματος, ενώ θα ανοιχτεί ο δρόμος για περισσότερες χορηγίες, δίνοντας στις ενδιαφερόμενες εταιρείες νέες ευκαιρίες για να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές μέσω ζωντανού ήχου NBA.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το Twitter για να συνδέουμε την κοινότητα του NBA στα social media με το παιχνίδι και το περιεχόμενό μας, καθώς γιορτάζουμε την 75η Επετειακή σεζόν μας», δήλωσε η Jennifer Chun, Αντιπρόεδρος του NBA και Επικεφαλής του Content Partnerships, ενώ προσέθεσε: «ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τις καινοτομίες, φέρνοντας ζωντανό, διαδραστικό περιεχόμενο στο Twitter Spaces, κάνοντας τους ακόλουθούς μας στη συγκεκριμένη πλατφόρμα να ασχοληθούν με ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές του NBA και νέες προσφορές».

«Καθώς συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τη συνεργασία μας με το NBA, είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε την κοινότητα #NBATwitter φέρνοντας εκτεταμένο περιεχόμενο», δήλωσε η Sarah Personette, Chief Customer Officer του Twitter. «Με την προσθήκη των NBA Twitter Spaces είμαστε σε θέση να προσφέρουμε premium περιεχόμενο στους μεγαλύτερους θαυμαστές του NBA, δίνοντας παράλληλα στις εταιρείες περισσότερες ευκαιρίες να ευθυγραμμιστούν με μια από τις πιο συναρπαστικές κοινότητες στο Twitter».

Το NBA Digital - η κοινοπραξία του NBA με την Turner Sports - θα συνεχίσει να προσφέρει το #NBATwitterLive, μια συμπληρωματική επιλογή ζωντανής ροής για τα δεύτερα μισά επιλεγμένων αγώνων του NBA στο TNT, περιλαμβάνοντας, παράλληλα, περισσότερες γωνίες κάμερας από ποτέ. Αυτή τη σεζόν, οι ενδιαφερόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες θα λάβουν έναν κωδικό QR κατά τη διάρκεια επιλεγμένων εκπομπών του TNT, που θα καλεί τους θεατές να συμμετάσχουν στη ζωντανή ροή μιας δεύτερης οθόνης στο #NBATwitterLive. 

Το NBA και το Twitter θα συνεχίσουν να προσφέρουν στιγμιότυπα σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια τόσο της κανονικής περιόδου, όσο και των play-offs και των τελικών. Παράλληλα, για πρώτη φορά τα highlight franchises θα είναι επίσης διαθέσιμα από το NBA Bet και το NBA Fantasy.

Υπενθυμίζεται, πως από τότε που έγινε μέλος του Twitter το 2009, το NBA έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες στον κόσμο, με περισσότερους από 380 εκατομμύρια ακόλουθους παγκοσμίως.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0