Sports Βusiness

Adidas και NBA δίνουν συνέχεια στην εικοσαετή συνεργασία τους!

Adidas και NBA δίνουν συνέχεια στην εικοσαετή συνεργασία τους!

Η Adidas ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το NBA, το WNBA και την G League, με την επισύναψη της συμφωνίας να συμπίπτει με την 20η «επέτειο» σύμπλευσης των δύο πλευρών!

Η Adidas, ένας γίγαντας της αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης, θα συνεχίσει στο… πλάι του NBA, του WNBA και της G League, ως εμπορικός τους συνεργάτης.

Η συμφωνία αυτή έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού συνέπεσε με τη συμπλήρωση είκοσι ετών από τότε που οι δύο πλευρές έδωσαν για πρώτη φορά τα «χέρια».

Από την πλευρά της Adidas, o υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της εταιρείας, Austin Hodges, ανέφερε: «Πιστεύουμε πως η επιτυχημένη εικοσαετής συνεργασία μας έχει ακόμη συνέχεια. Πρόκειται για δύο brands παγκόσμιου βεληνεκούς, που είναι αφοσιωμένα και προσαρμόζονται σε κάθε αλλαγή που συμβαίνει στον χώρο του αθλητισμού».

Τονίζεται πως στην επίσημη ανακοίνωσή της, ανέφερε πως οι αλλαγές δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την ένδυση των ομάδων, αλλά και με το ανανεωμένο υλικό που θα γίνει διαθέσιμο στο καταναλωτικό κοινό.

Η συμφωνία έρχεται στην 75η σεζόν του NBA, στην οποία θα συμμετάσχουν νέοι αστέρες που συνεργάζονται με την Adidas, όπως ο Τζέιλεν Γκριν, το δεύτερο pick στο φετινό Draft, ο Έβαν Μόμπλεϊ (Νο.3) και ο Τζέιλεν Σαγκς (Νο.5).

Προφανώς, η λίστα των συνεργαζόμενων παικτών με την Adidas δεν σταματά εκεί, αφού μεγάλοι αστέρες του πρωταθλήματος, όπως ο Τζέιμς Χάρντεν των Μπρούκλιν Νετς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ή ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ, διαθέτουν τη δική τους σειρά παπουτσιών από την συγκεκριμένη εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0