Sports Βusiness

Ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Κρεντίντσκι, επενδύει στην Γουέστ Χαμ!

Ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Κρεντίντσκι, επενδύει στην Γουέστ Χαμ!

Ακόμη μία είδηση που αναμένεται να απασχολήσει σημαντικά τον κόσμο της Premier League, ήρθε στην επιφάνεια πριν από μερικά λεπτά, με την Γουέστ Χαμ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο λόγος για τον Τσέχο δισεκατομμυριούχο, Ντάνιελ Κρεντίντσκι, που έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας για να αγοράσει το 27% της, την ώρα που σχεδιάζει να αποκτήσει ολόκληρο το πλειοψηφικό πακέτο των «σφυριών».

Μπορεί όλες οι ομάδες της Premier League να αντέδρασαν στο άκουσμα της αγοράς της Νιούκαστλ από το fund των Σαουδαράβων πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι νέοι επενδυτές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν φαίνεται πως σταματούν εκεί!

Συγκεκριμένα, η Γουέστ Χαμ, η οποία μπορεί πριν από περίπου 30 ημέρες να είχε διαψεύσει συζητήσεις της με αγοραστές από το Αζερμπαϊτζάν, εντούτοις πλέον η πώλησή της φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Τσέχος δισεκατομμυριούχος, Ντάνιελ Κρεντίντσκι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για να αγοράσει το 27% των μετοχών της, ενώ βασική επιδίωξή του φαίνεται πως αποτελεί η απόκτηση ολόκληρου του πλειοψηφικού πακέτου!

Για να ολοκληρωθεί η αγορά βεβαίως, ο Τσέχος πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 650 εκατομμυρίων λιρών στον Ντέιβιντ Σάλιβαν. Το διπλάσιο ποσό δηλαδή από αυτό που πλήρωσαν οι Σαουδάραβες στον Μάικλ Άσλεϊ για να αγοράσουν τη Νιούκαστλ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0