Sports Βusiness

Basketball Champions League και WSC συνεχίζουν μαζί έως το 2024!

Basketball Champions League και WSC συνεχίζουν μαζί έως το 2024!

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρεία επεξεργασίας και παραγωγής αθλητικών βίντεο, WSC Sports, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το Basketball Champions League συνεχίζει να «συμπλέει» με την WSC Sports, έναν κολοσσό στην επεξεργασία και παραγωγή αθλητικών βίντεο, έως το 2024! Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και λόγω της εξαιρετικής έως τώρα συνεργασίας τους, η WSC θα εξακολουθήσει να προμηθεύει -κυρίως- με στιγμιότυπα το BCL.

Η διοργάνωση, μαζί με τον επίσημο κάτοχο δικαιωμάτων μετάδοσης και μάρκετινγκ, Sportfive, θα συνεργαστεί με την WSC για να παρέχει στο BCL μια καινοτόμο ψηφιακή προσέγγιση, ξεχωρίζοντας τις καλύτερες στιγμές των αγώνων, προσφέροντάς τες, παράλληλα, στον ιστότοπό της διοργάνωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, εντός του 2021, η Sportfive έγινε ο αποκλειστικός διαχειριστής των δικαιωμάτων μάρκετινγκ και των social media του BCL.

Από την άλλη πλευρά, το BCL και η WSC (μακροχρόνιος συνεργάτης της FIBA), συμπορεύονται από το 2016 δημιουργώντας αποκλειστικό υλικό, που έχει συμβάλλει στην εξάπλωση της δημοφιλίας της -τότε- νεοσύστατης διοργάνωσης.

Μέσα σε αυτές τις πέντε σεζόν, ο ενθουσιασμός για την εμπειρία που προσφέρεται -όπως τονίζεται και από τις δύο πλευρές- είναι διάχυτος ανάμεσα στους οπαδούς, αλλά και στους συλλόγους και τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια σχέση μας με το Basketball Champions League. Έχουμε ένα κοινό όραμα επέκτασης της μπασκετικής εμπειρίας του BCL σε περισσότερους οπαδούς, για να αλληλεπιδράσουμε με όσα περισσότερα σημεία γίνεται σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Ben Mirvis, Business Development, της WSC Sports.

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος του Basketball Champions League, Patrick Comninos, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε την παράταση της συμφωνίας με την WSC, έναν κολοσσό στη δημιουργία αθλητικών βίντεο», ενώ συμπλήρωσε:

«Η τεχνογνωσία τους διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ψηφιακή επιτυχία και την αύξηση της συμμετοχής των θαυμαστών στη διοργάνωσή μας. Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίζουμε τη συνεργασία μας προκειμένου να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση ανάλογου υλικού, από τους συλλόγους, τους παίκτες και τους θαυμαστές».

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0