Sports Βusiness

Τζένσον Μπρούκσμπι: Το ανερχόμενο αστέρι του αμερικάνικου τένις, στην «οικογένεια» της Christopher Cloos!

Τζένσον Μπρούκσμπι: Το ανερχόμενο αστέρι του αμερικάνικου τένις, στην «οικογένεια» της Christopher Cloos!

Η Christopher Cloos, κορυφαία εταιρεία γυαλιών, ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με το ανερχόμενο σταρ του αμερικάνικου τένις, Τζένσον Μπρούκσμπι, γεγονός που τον έκανε μόλις τον δεύτερο αθλητή ο οποίος διαφημίζει τα προϊόντα της, μετά τον επτά φορές πρωταθλητή Super Bowl, Τομ Μπρέιντι.

Ένα αστέρι γεννιέται για το αμερικανικό τένις και συγκεντρώνει τα «φώτα» της δημοσιότητας, εντός και εκτός court!

Ο Τζένσον Μπρούκσμπι σύναψε πολυετή συμφωνία με την κορυφαία δανέζικη εταιρεία γυαλιών, Cristopher Cloos, τόσο για τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιεί στο γήπεδο, όσο και για τη δημιουργία της δικής του σειράς γυαλιών ηλίου και blue light.

«Μετά την εξαιρετική του πορεία στο US Οpen πιστεύουμε ότι είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για να εκπροσωπήσει τα προϊόντα μας και να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές αθλητών. Παράλληλα, υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο με τον οποίον αναπτύσσεται η εταιρεία μας, αλλά και η καριέρα του», ανέφερε ο Julius Langkilde, Διευθύνων Σύμβουλος της Christopher Cloos.

Από τη δική του μεριά, ο Μπρούκσμπι τόνισε:

«Η προσφιλής τακτική της εταιρείας να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον με αντιπροσωπεύει και είμαι περήφανος που αποτελώ, πλέον, κομμάτι της! Ελπίζω να συμβάλλω στην ανάπτυξη της στις ΗΠΑ και παράλληλα, υπόσχομαι να βοηθάω με το παιχνίδι μου την εταιρεία να πετύχει τους στόχους της. Πώς αλλιώς θα μπορούσα να κάνω, άλλωστε; Είμαι ενθουσιασμένος που θα υπάρχει, πλέον, δικιά μου σειρά γυαλιών!»

Ο Μπρούκσμπι, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά ως Νο. 310 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, βρίσκεται τώρα στο Νο. 76! Σε αυτό συνέβαλε η πορεία του ως τον τέταρτο γύρο του US Open, όπου συνάντησε το Νο. 1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποκλείστηκε με σκορ 1-3 (6-1, 3-6, 2-6, 2-6).

Το γεγονός πως έφτασε ως εκείνο το σημείο του τουρνουά, τον κατέστησε τον νεότερο Αμερικανό που το κατορθώνει, μετά τον Άντι Ρόντικ το 2002!

Ο Τζένσον Μπρούκσμπι βρίσκεται στην ένατη θέση του τένις της χώρας του και μαζί με τους Τέιλορ Φριτζ (Νο. 3), Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο. 4), Φρανσίς Τιαφό (Νο. 5) και Μπράντον Νακασίμα (Νο. 10), αποτελούν ό,τι πιο ελπιδοφόρο έχει να παρουσιάσει το αμερικάνικο τένις αυτήν τη στιγμή!

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0