Sports Βusiness

Bundesliga: Συνεργασία εκατομμυρίων με την Sorare

Bundesliga: Συνεργασία εκατομμυρίων με την Sorare

Περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως θα εισπράττει η Bundesliga από το νέο deal που «έκλεισε» με την ψηφιακή εταιρεία “Sorare”.

Η Bundesliga συνεχίζει να αναπτύσσεται στο χώρο του μάρκετινγκ και να γίνεται ολοένα πιο ελκυστική. Οι Γερμανοί φροντίζουν να αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο γεγονός και σε οικονομικό επίπεδο, με τη σύναψη συμφωνιών με χορηγούς να διαδέχονται η μία μετά την άλλη.

Η τελευταία εταιρεία που έδωσε τα... χέρια με τη γερμανική Λίγκα (DFL) είναι η ψηφιακή εταιρεία “Sorare”, η οποία ειδικεύεται στα Non-Fungible Tokens (NFTs). Ο νέος παρτενέρ της Bundesliga εδρεύει στο Παρίσι και θα παραχωρεί περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, καθώς αυτό αναφέρει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, η "Sorare” ειδικεύεται στο Fantasy Football και θέλει να δημιουργήσει Virtual κλώνους των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο γερμανικό πρωτάθλημα, ώστε να είναι διαθέσιμοι στην πλατφόρμα της. Από την επόμενη σεζόν, η εταιρεία θα προσφέρει και βίντεο από αγώνες της 1ης και 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, πάντα στο πλαίσιο του Fantasy Football.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0