Sports Βusiness

Ξανά με μαύρα παπούτσια ο Σμιθ Ρόου! - Το συμβόλαιό του έληξε, αλλά η εξάμηνη δέσμευση προς τη Nike παραμένει!

Ξανά με μαύρα παπούτσια ο Σμιθ Ρόου! - Το συμβόλαιό του έληξε, αλλά η εξάμηνη δέσμευση προς τη Nike παραμένει!

Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου παρουσιάστηκε ξανά με μαύρα παπούτσια, στη νίκη της Άρσεναλ απέναντι στην Τότεναμ με 3-1, αφού το συμβόλαιό του με την Nike μπορεί να έχει λήξει, αλλά για το επόμενο διάστημα δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια άλλης εταιρείας!

Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου φόρεσε ξανά μαύρα παπούτσια! Ναι, το συμβόλαιό του με τη Nike έχει λήξει, αλλά για το επόμενο εξάμηνο -διάστημα στο οποίο η εν λόγω εταιρεία μπορεί να «ισοφαρίσει» κάθε πρόταση άλλου brand- δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια άλλης εταιρείας!

Με δεδομένο πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, φειδωλό και προσεκτικό στις αναρτήσεις του στα social media, που φορά το No.10 σε ένα μεγάλο αθλητικό brand name, όπως η Άρσεναλ, αναμένεται οι μεγάλες αθλητικές εταιρείες να ψάξουν έναν τρόπο συνεργασίας μαζί του!

Από τη δική του πλευρά, ο Σμιθ Ρόου επιλέγει να φορά τα ολόμαυρα παπούτσια της Nike (ή ένα παλαιότερο ασημένιο μοντέλο) και είναι άγνωστο ποια θα είναι η τελική του επιλογή.

Πάντως, η Adidas, η Puma και η Under Armour μοιάζουν διατεθειμένες να προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να αποσπάσουν την υπογραφή του νεαρού Άγγλου ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο και να κερδίσουν την «κούρσα» απέναντι στη Nike!

Ως ιδανικό σενάριο για τους κατασκευαστές παραμένει να βλέπουν τους πιο εμπορικούς παίκτες των ομάδων που ντύνουν, να φορούν τα προϊόντα τους και ίσως η παρουσία της Adidas στην Άρσεναλ παίξει σημαίνοντα ρόλο.

Υπενθυμίζεται πως το έτερο wonderkid των «κανονιέρηδων», ο Μπουκάγιο Σάκα, ολοκλήρωσε τη «μεταγραφή» του από την Adidas προς τη New Balance τον Μάρτιο, αφήνοντας τη γερμανική αθλητική εταιρεία ένδυσης χωρίς εκπρόσωπό της στην επιθετική τριάδα της Άρσεναλ!

Μένει να φανεί, αν ο Έμιλ Σμιθ Ρόου θα αποτελέσει μέσα στο επόμενο διάστημα το πρόσωπο που θα χρησιμοποιεί τα παπούτσια της εταιρείας που ντύνει και τον σύλλογο, όπου αγωνίζεται!

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0