Sports Βusiness

NBA: «Πρωτιά» για τους 76ερς που εντάσσονται στην… οικογένεια της Crypto.com, τον επίσημο χορηγό της φανέλας τους!

NBA: «Πρωτιά» για τους 76ερς που εντάσσονται στην… οικογένεια της Crypto.com, τον επίσημο χορηγό της φανέλας τους!
Οι Φιλαδέλφεια 76ερς ήρθαν σε πολυετή συμφωνία με την εταιρία κρυπτονομισμάτων, Crypto.com, και κάνουν το πρώτο... βήμα από ολόκληρο το ΝΒΑ!

Η εταιρία κρυπτονομισμάτων, Crypto.com, συνεχίζει να κινείται στην αγορά και να αναζητά συνεργάτες. Για ακόμη μία φορά, ήρθε σε συμφωνία με αθλητικό σύλλογο και θα βρίσκεται ως επίσημος χορηγός στη φανέλα των Φιλαδέλφια 76ερς.

Νωρίτερα, οι Σίξερς εμφανίζονταν με το λογότυπο του StubHub από το 2017/18, όταν και το NBA επέτρεψε την παρουσία χορηγών στις εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τους όρους αυτής της νέας συμφωνίας, το λογότυπο «Crypto.com» θα βρίσκεται και στις τέσσερις φανέλες των 76ερς, καθώς και σε διαφημιστικές πινακίδες στο στάδιο «Wells Fargo». Επιπλέον, η ομάδα θα λανσάρει το πρώτο της NFT (Non Fungible tokens) το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τους οπαδούς. Οι φίλοι της ομάδας, θα μπορούν να αγοράσουν αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τους 76ers», δήλωσε ο Kris Marszalek, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com. και συμπλήρωσε: «Το ΝΒΑ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα στον κόσμο και οι 76ers ήταν μια προφανής επιλογή για εμάς. Μαζί θα δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες εμπειρίες για τους οπαδούς παντού. Η παρουσία μας στις πινακίδες του γηπέδου και τις εμφανίσεις είναι μόνο η αρχή».

Με τον αρμόδιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των Σίξερς, Chris Heck, να τονίζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με μια τέτοια προοδευτική ομάδα σaν αυτή της Crypto.com, μια εταιρία που μοιράζεται την προσπάθειά μας για εξέλιξη. Η Crypto.com θα κυριαρχεί στον… ιστό της ταυτότητάς μας και μαζί θα αλλάξουμε το τοπίο για το πώς τα κρυπτονομίσματα ενσωματώνονται στον κόσμο του αθλητισμού».

Κατά αυτόν τον τρόπο, η Crypto.com διευρύνει τη συμμετοχή της στον αθλητικό χώρο ανά τον κόσμο, αφού η συμφωνία που παρουσίασε με τους 76ερς δεν ήταν η πρώτη!

Η εταιρία πρόσφατα ενεργοποίησε συνεργασίες με τη Formula 1, τη UFC, τους NHLs Montreal Canadiens, την Παρί Σεν Ζερμέν F.C., καθώς και την Aston Martin Cognizant της F1. Παρόλα αυτά, πρόκειται για την μοναδική – τουλάχιστον έως ώρας – ομάδα του ΝΒΑ που ανήκει στη συγκεκριμένη… οικογένεια!

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0