Sports Βusiness

Sabrina Ionescu: Μία… δευτεροετής κατέχει τη δημοφιλέστερη φανέλα του WNBA και «ηγήθηκε» των πωλήσεων του 2021!

Sabrina Ionescu: Μία… δευτεροετής κατέχει τη δημοφιλέστερη φανέλα του WNBA και «ηγήθηκε» των πωλήσεων του 2021!

Η γκαρντ της New York Liberty, Sabrina Ionescu, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πωλήσεις του WNBA για το 2021, αφού η φανέλα της είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση μόλις στη δεύτερη σεζόν της ως επαγγελματίας.

Η Ionescu «φιγουράρει» πλέον στην κορυφή της κατηγορίας με τις πιο δημοφιλείς φανέλες του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μόλις στο δεύτερο έτος της καριέρας της στο WNBA και αποτελεί την «βασίλισσα» από την έναρξη της κανονικής περιόδου του 2021.

Η Λίγκα, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επιτυχία της 23χρονης γκαρντ, της οποίας η εμφάνιση με το αντίτιμο των 100 δολαρίων είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση!

Η νεαρή αθλήτρια της New York Liberty και Νο1 στα pick του draft του 2020, οδήγησε την… κούρσα στην 25η έκδοση του WNBA, κατά την οποία η Λίγκα ήρθε σε συμφωνία με τη Nike ώστε να παρέχουν τρεις νέες και όμοιες εμφανίσεις σε κάθε μία από τις 12 ομάδες.

1233091556.0.jpg

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την WNBA Nike Rebel Edition, τη WNBA Nike HER Edition και τη WNBA Nike Explorer Edition. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα εμπορεύματα του WNBA στην ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος σημείωσαν αύξηση 50% από έτος σε έτος, σημειώνοντας πωλήσεις ρεκόρ.

Με επικεφαλής την Ionescu, η Liberty τερμάτισε πίσω από το σύλλογο της Seattle Storm σε πωλήσεις που αφορούσαν την ομάδα σε συνολικό επίπεδο. Μάλιστα, η «Θύελλα» κατείχε δύο θέσεις στο top10 των κορυφαίων πωλήσεων σε φανέλες του Πρωταθλήματος με την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Sue Bird, να τοποθετείται δεύτερη και την Breanna Stewart πέμπτη.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η θρυλική Diana Taurasi των Phoenix Mercury ως Νο3 και η A’ja Wilson- MVP της περσινής σεζόν και παίκτρια των Las Vegas Aces – ως Νο4!

1. Sabrina Ionescu, New York Liberty                    

2. Sue Bird, Seattle Storm                                      

3. Diana Taurasi, Phoenix Mercury  

4. A’ja Wilson, Las Vegas Aces   

5. Breanna Stewart, Seattle Storm 

6. Candace Parker, Chicago Sky                  

7. Skylar Diggins-Smith, Phoenix Mercury 

8. Elena Delle Donne, Washington Mystics

9. Maya Moore, Minnesota Lynx

10. Liz Cambage, Las Vegas Aces

-Τα αποτελέσματα αυτά βασίζονται στις πωλήσεις του WNBAStore.com και έχουν καταμετρηθεί από την έναρξη της κανονικής περιόδου του 2021-

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0