Sports Βusiness

Ο… ambassador Tom Brady επιχειρεί να καθιερωθεί με κάθε τρόπο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων!

Ο… ambassador Tom Brady επιχειρεί να καθιερωθεί με κάθε τρόπο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων!
O Tom Brady αναμένεται να προχωρήσει σε αίτηση ώστε το συμβόλαιό του να πληρωθεί με κρυπτονομίσματα, την ίδια ώρα που εμφανίζεται ως ambassador του FTX... 

Ακόμη ένας αθλητής που επιδιώκει με κάθε τρόπο να γίνει μέρος της διαδικασίας των κρυπτονομισμάτων, επιβεβαιώνοντας την συνεχώς αυξανόμενη τάση που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα.

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady, αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες κατά τις οποίες θα κάνει αίτηση, ώστε ένα τμήμα του συμβολαίου του να πληρωθεί σε κρυπτονομίσματα.

«Νομίζω ότι μερικοί παίκτες το έχουν ζητήσει ήδη αυτό», δήλωσε ο ίδιος σε podcast που συμμετείχε πρόσφατα, ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήθελα πολύ να ακολουθήσω και εγώ, να πληρωθώ σε κάποιο κρυπτονόμισμα  ή σε άλλα ψηφιακά δίκτυα όπως αυτά των bitcoin ή Etherium ή Solana. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο και ο τρόπος που εκείνος εντάσσεται στην ψηφιακή πραγματικότητα όλο και περισσότερο».

Ο παίκτης των Tampa Bay Buccaneers, μάλιστα, έχει ήδη εμπλακεί με εταιρίες κρυπτονομισμάτων, αφού μαζί με την σύζυγό του, Gisele Bundchen, αποτελούν εκ των ενεργών εκπροσώπων και συμβούλων του FTX.

Σε περίπτωση που τελικά Brady λάβει μέρος του συμβολαίου του με κρυπτονομίσματα, δεν θα είναι ο πρώτος του NFL που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Ο πρώην αρχηγός του Kansas City, Sean Culkin, ήταν ο… πρωτοπόρος του εγχειρήματος. Η συμφωνία του με την ομάδα προέβλεπε την πληρωμή του σε μετρητά προκειμένου να είναι σε θέση να τα μετατρέψει σε Bitcoin. Αλλά και ο rookie των Jacksonville Jaguars, Trevor Lawrence έβαλε το μπόνους της υπογραφής του σε αντίστοιχο λογαριασμό Blockfolio.

Θυμίζουμε πως ο Brady υπέγραψε διετή επέκταση 50 εκατομμυρίων δολαρίων με την ομάδα του την περασμένη offseason, με απολαβές 41,1 εκατομμυρίων για το 2021 και 9 για την επόμενη σεζόν.

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0