Sports Βusiness

Ο Drake θα «ντύσει» μουσικά τις βραδιές του NFL στο ESPN

tags :
Ο Drake θα «ντύσει» μουσικά τις βραδιές του NFL στο ESPN
Νέα συνεργασία για τον διάσημο ράπερ, που κατά μία έννοια κάνει κάνει άνοιγμα προς το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.
Σχετικά Άρθρα
Λίγες εβδομάδες αφότου ο Drake αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του μουσικού άλμπουμ, «Certified Lover Boy», στην εκπομπή «Sports Center» του ESPN, ο διάσημος ράπερ και το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Drake, που είναι επίσημος πρεσβευτής (σσ. ambassador) των Τορόντο Ράπτορς, αλλά και ένθερμος οπαδός των σπορ γενικότερα, θα αναλάβει να «ντύσει» μουσικά 10 επεισόδια της εκπομπής «Monday Night Football», καθόλη τη διάρκεια της σεζόν του NFL.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μουσικά αυτά χαλιά που δημιουργηθούν θα αποτελούν έναν συνδυασμό των τελευταίων κυκλοφοριών του ράπερ, κάποιων διαχρονικών κομματιών του, αλλά και κομματιών άλλων καλλιτεχνών με τους οποίους ταυτίζεται ο Drake

«Τώρα είμαστε εδώ… στην έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν. Και ποιος είναι καλύτερος για να επιμεληθεί τη μουσική για το "Monday Night Football" από τον Drake, που βρίσκεται σταθερά στο σταυροδρόμι της μουσικής και του αθλητισμού. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για αυτήν την επερχόμενη συνεργασία», δήλωσε ο Εμέκα Οφοντίλε, Αντιπρόεδρος του τμήματος Αθλητικού Μάρκετινγκ στο ESPN. 

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το κανάλι κάνει κάτι αντίστοιχο. Στο παρελθόν αντίστοιχο ρόλο είχαν αναλάβει πασίγνωστοι μουσικοί παραγωγοί, όπως ο Diplo και ο DJ Khaled.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0