Sports Βusiness

Νιούκαστλ: Εμπορική συμφωνία με την eToro που την «εκτοξεύει»

Νιούκαστλ: Εμπορική συμφωνία με την eToro που την «εκτοξεύει»

Με την παγκόσμια επενδυτική πλατφόρμα eToro συμφώνησε η Νιούκαστλ.

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εμπορική συνεργασίας της με την παγκόσμια επενδυτική πλατφόρμα eToro.

Πρόκειται για ένα εκ των κορυφαίων δικτύων κοινωνικών επενδύσεων στον κόσμο, με πάνω από 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία επενδυτικών μέσων, καθιστώντας απλή την επένδυση σε μετοχές, κρυπτονομίσματα και λοιπά προϊόντα. 

Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της ομάδας του Νιούκαστλ, Ντέιλ Άιτσισον τόνισε για τη συμφωνία τα εξής: «Συμφωνήσαμε με μια πλατφόρμα, με την οποία οι υποστηρικτές μας είναι ήδη εξοικειωμένοι. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε μια σειρά πρωτοβουλιών κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν».

Επιπλέον, για το deal μίλησε και ο διευθυντής χορηγιών της eToro, Ντίλαν Χόλμαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τη Νιούκαστλ για τη νέα σεζόν.

Ως παγκόσμια επενδυτική πλατφόρμα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, θέλουμε να ανοίξουμε τις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλους και να καταστήσουμε τις επενδύσεις απλούστερες και πιο προσβάσιμες.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους απίστευτους οπαδούς του συλλόγου, να τους παρουσιάσουμε την eToro και να τους βοηθήσουμε να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα τους», ανέφερε.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0