Sports Βusiness

Caesars: Γίνεται ο πρώτος στοιχηματικός συνεργάτης στο College Bowl!

Caesars: Γίνεται ο πρώτος στοιχηματικός συνεργάτης στο College Bowl!

Το κολεγιακό αμερικανικό ποδόσφαιρο κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο των χορηγιών με εταιρίες τυχερών παιχνιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Μια σημαντική και πρωτοποριακή συμφωνία «έκλεισε» στον κόσμο του κολεγιακού αμερικανικού ποδοσφαίρου. Η Caesars Entertainment αρωματίζει το Fiesta Bowl με ευκαιρίες στοιχημάτων – αποτελώντας έτσι την πρώτη τέτοιου είδους συνεργασία μεταξύ των sportsbook και του αθλήματος.

Η εταιρεία θα παρέχει ευκαιρίες τυχερών παιχνιδιών και φαντασίας που σχετίζονται με τον τουρνουά. Θα λειτουργήσει επίσης ένας ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους φιλάθλους στο Fiesta Bowl στο State Farm Stadium και το Guaranteed Rate Bowl στο Chase Field.

Η Caesars επενδύει σημαντικά στον αθλητισμό στην Αριζόνα και όχι μόνο. Τον Απρίλιο, η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα deal 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρία τυχερών παιχνιδιών, William Hill. Ο στοιχηματικός κολοσσός έγινε επίσης ο συνεργάτης της Arizona Diamondbacks τον Μάιο, λίγο αφότου έγινε συνέταιρος τυχερών παιχνιδιών εξουσιοδοτημένος από την MLB. Επίσης τον Ιούλιο, η εταιρία απέκτησε δικαιώματα ονοματοδοσίας στο Superdome, το σπίτι των New Orleans Saints, με μια 20ετή συμφωνία αξίας 138 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ενώ το NCAA ήταν ιστορικά κατά των αθλητικών στοιχημάτων, η πρακτική εισχωρεί σιγά σιγά στον αθλητισμό των κολεγίων. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η PointsBet πραγματοποίησε πενταετή χορηγική συμφωνία ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων με το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο.

Να σημειωθεί πως τα αθλητικά στοιχήματα στην Αριζόνα ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι Arizona Cardinals θα είναι η πρώτη ομάδα NFL για να έχουν μια στοιχήματος στο σπίτι γήπεδο του μετά την εντυπωσιακή συμφωνία με BetMGM νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0