Sports Βusiness

Το πρωτάθλημα της LaLiga στις βρετανικές παμπ μέσω... Premier Sports

Το πρωτάθλημα της LaLiga στις βρετανικές παμπ μέσω... Premier Sports

Συμφωνία μεταξύ LaLiga, Premier Sports (κανάλια αθλητικού περιεχομένου) και Stonegate Group για να προβάλουν σε όλες τις παμπ, του ομίλου, σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η LaLiga και τα κανάλια της Premier Sports συμφώνησαν  με τον όμιλο Stonegate Group για τη μετάδοση του ισπανικού πρωταθλήματος σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία.

Το Stonegate Group είναι ένας όμιλος όπου εντάσσονται πάνω από 100 παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποφασίστηκε, λοιπόν, μαζί με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο λανσάρισμα για την LaLiga.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν τις επιχειρήσεις που θα το πραγματοποιήσουν, μέσω μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής που ονομάζεται «We Love Sport – Book Live Sport in a Local Pub». Επίσης οι ενδιαφερόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση μέσω της εφαρμογής.
LaLiga-1.jpg

Ο Στέφεν Κούπερ, διευθυντής στο τμήμα μάρκετινγκ των αθλητικών στον όμιλο Stonegate, δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε κάποιες έρευνες, οι οποίες μας έδειξαν πως η LaLiga είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα για τον κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι φίλαθλοι πλέον μπορούν να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν την δράση από τους χώρους και τους συνεργάτες της εταιρίας μας. Η εφαρμογή «We Love Sport»

O Κίγκαν Πίρς, διεθνής εκπρόσωπος της LaLiga σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, πρόσθεσε: «Οι οπαδοί περίμεναν την ευκαιρία να απολαύσουν το Ισπανικό ποδόσφαιρο, στην περιοχή τους, σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Μέσω της κίνησης του ομίλου Stonegate και την συνεργασία με την Premier Sports. Είναι μεγάλη κίνηση για την LaLigaTV και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0