Sports Βusiness

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 20 εκατ. λίρες για ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 20 εκατ. λίρες για ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις της

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια μεγάλη ανακαίνιση στο Old Trafford, στους χώρους όπου παρευρίσκονται οι δημοσιογράφοι, αλλά επίσης και τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι δεν ασχολήθηκε μόνο με τις μεταγραφικές αγορές, αλλά ανακαίνισε και χώρους του γηπέδου της. Οι χώροι των media, όπως και τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι πλέον διαθέσιμα για χρήση.

Η αναβάθμιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επενδύει αδρά (και) εξωαγωνιστικά για το σύλλογο, κόστισε πάνω από 20 εκατ. λίρες. Η πρώτη ομάδα που πάτησε τα ανανεωμένα αποδυτήρια είναι η Λίντς, για τις υποχρεώσεις της πρώτης αγωνιστικής στην Premier League.

Την περασμένη σεζόν, οι ομάδες που έπαιξαν στο Old Trafford δεν χρησιμοποιούσαν τα μέχρι πρότινος αποδυτήρια λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», πλέον επέκτειναν τα δικά τους αποδυτήρια και μετακίνησαν των φιλοξενούμενων σε νέο, ανανεωμένο περιβάλλον.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν νέες θέσεις στην κερκίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες οι οποίες πρόκειται να εγκαινιαστούν στο άμεσο μέλλον.

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ομάδας ανακαινίζουν και τους προπονητικούς χώρους. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι μια δέσμευση του συνιδιοκτήτη, Τζοελ Γκλέιζερ, από τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται πιο μακροπρόθεσμο.

Σε δηλώσεις του είπε: «Το Old Trafford είναι η καρδιά του συλλόγου. Έχουμε δαπανήσει πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες τα τελευταία 10 χρόνια σε έργα για τις υποδομές. Τώρα ολοκληρώνουμε την διαδικασία αυτή με πολύ σημαντικές επενδύσεις και αναβαθμίσεις στο γήπεδο».

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0