Sports Βusiness

Η «χρυσή» Ταμίρα Μένσα Στοκ έκανε δώρο στη μητέρα της ένα food truck αξίας 250.000 δολαρίων!

Η «χρυσή» Ταμίρα Μένσα Στοκ έκανε δώρο στη μητέρα της ένα food truck αξίας 250.000 δολαρίων!
Food truck αξίας 250.000 δολαρίων έκανε δώρο στη μητέρα της η Ταμίρα Μένσα Στοκ σε συνεργασία με την Cruising Kitchens. 
Η Ταμίρα Μένσα Στοκ ξέρει να κρατάει τις υποσχέσεις της. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην πάλη (κατηγορία 68 κιλών) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο- κάτι που κατορθώνει για πρώτη φορά στα χρονικά μια μαύρη γυναίκα- ξεκίνησε να «ξεπληρώνει» (με μια μικρή βοήθεια) τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να φτάσει στην κορυφή. Με πρώτη κα καλύτερη την μητέρα της, στην οποία η Στοκ χάρισε ένα food truck αξίας 250.000 δολαρίων, κάτι που της είχε τάξει πριν από πέντε χρόνια! 

Ο Κάμερον Ντέιβις, ιδιοκτήτης της Cruising Kitchens, μιας κατασκευαστικής εταιρίας φορτηγών για πώληση φαγητού, πληροφορήθηκε την πρόθεση της Στοκ να αγοράσει ένα food truck αξίας 30.000 δολαρίων. Αντί λοιπόν να τους δωρίσει ένα φορτηγό αντίστοιχης αξίας, τους προσέφερε ένα άλλο, κόστους 250.000 δολαρίων!

«Είναι ώρα να την φροντίσεις εσύ, γιατί τόσα χρόνια σε φρόντιζε αυτή», είπε ο Κάμερον στη χρυσή Ολυμπιονίκη, ενώ η ίδια δήλωσε «Έβλεπα τη μαμά μου να παλεύει τόσο σκληρά από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου και δεν μου αρέσει να το βλέπω αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0