Sports Βusiness

Οι τιμές των εισιτήριων διαρκείας της Premier League… ζαλίζουν

Οι τιμές των εισιτήριων διαρκείας της Premier League… ζαλίζουν

Την Παρασκευή (13/8) η Premier League ανοίγει την αυλαία της και ο κόσμος επιστρέφει επίσημα στις κερκίδες.Τι συμβαίνει όμως με τα εισιτήρια διαρκείας;

H Άρσεναλ μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, ωστόσο αποδεικνύεται πως είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο κόστος εισιτηρίων στην Αγγλία για τη σεζόν 2021-22.
Οι «κανονιέρηδες», λοιπόν, προπορεύονται όλων των ομάδων με το φθηνότερο διαθέσιμο διαρκείας να αγγίζει τις 891 λίρες. Υπολογίζεται δηλαδή περίπου 47 λίρες ανά αγώνα.

Η αντίπαλος από το Βόρειο Λονδίνο, η Τότεναμ, είναι δεύτερη στην κατάταξη και το φθηνότερο εισιτήριο της κοστολογείται στις 807 λίρες.

Η Λίβερπουλ κατατάσσεται στη τρίτη θέση, χρεώνοντας 685 λίρες το πιο χαμηλό της εισιτήριο, δηλαδή σχεδόν 200 λίρες διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Πέμπτη βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία έθεσε κατώτατο ποσό στις απαιτήσεις, τις 595 λίρες για να μπορέσει κάποιος να βγάλει εισιτήριο διαρκείας την φετινή σεζόν στο Stamford Bridge.

Το παράδοξο της όλης κατάστασης είναι πως η Γουλβς, όπως και η Μπράιτον χρεώνουν 549 και 545 λίρες αντίστοιχα, γεγονός που τις κατατάσσει υψηλότερα στον πίνακα των διαρκείας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία τα χρεώνει στις 532 λίρες.

Η Γουέστ Χαμ, βρίσκεται τελευταία στην λίστα καθώς οι 320 λίρες για το πιο φθηνό εισιτήριο διαρκείας την κατέταξαν εκεί.

Να σημειωθεί βέβαια πως 2η από το τέλος βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι (349 λίρες) και μάλιστα μιλάμε για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ ακριβώς από πάνω της βρίσκεται η Λιντς με 325 λίρες κόστος.

Σαουθάμπτον (399 λίρες), Μπέρνλι (390 λίρες), Άστον Βίλα (370 λίρες) και Λέστερ (365 λίρες) είναι οι υπόλοιπες ομάδες που χρεώνουν κάτω από 400 λίρες, τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0