Sports Βusiness

WWE: Έσοδα 223 εκατ. ευρώ που ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη για την κορυφαία εταιρία επαγγελματικής πάλης

WWE: Έσοδα 223 εκατ. ευρώ που ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη για την κορυφαία εταιρία επαγγελματικής πάλης
Κάθε λόγο έχουν να είναι χαρούμενοι οι ιθύνοντες του WWE μετά τη θεαματική άνοδο που είδαν στα έσοδα τους το δεύτερο τρίμηνο.

Η κορυφαία αμερικανική εταιρία επαγγελματικής πάλης, το WWE ανακοίνωσε επίσημα ότι τα έσοδά του για το 2ο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 19%! Ανήλθαν, δηλαδή -εν μέσω πανδημίας- σε 2223 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τις προβλέψεις οικονομικών αναλυτών, που έκαναν λόγο έσοδα κοντά στα 216 εκατ. ευρώ.

Το WWE κατέγραψε, επίσης, ρεκόρ στους λογαριασμούς social media που διαθέτει, με 11,2 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο και 394 εκατομμύρια ώρες να καταναλώνονται συνολικά σε αυτά, από τους fans.

Ο κύριος λόγος που αυξήθηκαν τα έσοδα της World Wrestling Entertainment, οφείλεται κυρίως στο ψηφιακό υλικό που έχει παρουσιαστεί τους τελευταίους μήνες, στα προϊόντα που έχει πωλήσει η εταιρία, τα Live Events και τις εκδηλώσεις πριν και κατά τη διάρκεια της Wrestlemania 37.

1626265207_0x0.jpg

Επιπλέον:

  • Τον περασμένο Γενάρη το WWE συνεργάστηκε με το τηλεοπτικό δίκτυο Peacock του NBC Universal, ώστε να μεταδίδει αποκλειστικά τα shows του, με το χρηματικό deal της συμφωνίας να αγγίζει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ.
  • Το event της Wrestlemania 37 ήταν το most-watched show στην ιστορία του τηλεοπτικού δικτύου, ενώ πούλησε πάνω από 40.806 εισιτήρια.
  • Το WWE έχει 79 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 11,9 εκατομμύρια στο TikTok — ξεπερνώντας το NFL, το MLB και το NHL.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το WWE επέστρεψε στις περιοδείες του στις 16 Ιουλίου και πέντε shows έκαναν sold out.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0